To je to što me zanima!

Romano: Dani Olmo prelazi u Barcelonu! Evo koliko bi Dinamo trebao zaraditi od tog transfera

Olmo je cijelo vrijeme htio samo Barcelonu, nisu ga zanimale druge ponude, a sada će se vratiti u dječački klub koji je napustio kako bi otišao u Dinamo
Vidi originalni članak

Dani Olmo (26) postat će novi igrač Barcelone, javlja ugledni nogometni insajder Fabrizio Romano. Španjolski reprezentativac prošlog je petka izašao na Maksimir u prvom kolu HNL-a, a početkom ovog tjedna sjeo je u avion s agentom Andyjem Barom i otišao u Leipzig. Tamo se sastao s čelnicima RB Leipziga i sportskim direktorom Barcelone, Decom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Romano javlja kako je sve gotovo i kako će Olmo biti novi igrač Barcelone. Klubovi su dogovorili odštetu od zajamčenih 55 milijuna eura i sedam milijuna eura u bonusima. 

Olmo je cijelo vrijeme htio samo Barcelonu, nisu ga zanimale druge ponude, a sada će se vratiti u dječački klub koji je napustio kako bi otišao u Dinamo. S Barcelonom je dogovorio šestogodišnji ugovor do ljeta 2030. godine.

DINAMO 'REUNION' Bivši 'modri' otvorio restoran u Zagrebu, Olmo i Fernandes ga posjetili prije odlaska iz grada PADA ODLUKA Dani Olmo s agentima napustio Zagreb kako bi riješio transfer

Podsjetimo, Olmo je do 20. srpnja imao važeću klauzulu u iznosu od 60 milijuna eura. Iako je ta klauzula istekla, Leipzig je imao 'gospodski dogovor' s Olmom i omogućio mu je transfer u Barcelonu.

Dinamo je pri prodaji Danija Olma dogovorio 20 posto od razlike transfera. Romano tvrdi kako su Barcelona i Leipzig dogovorili fiksnu odštetu od 55 milijuna eura, a Dinamu pripada 20 posto od 26 milijuna eura, što je razlika od tih 55 milijuna eura i 29 milijuna eura za koliko je Dinamo prodao španjolskog reprezentativca.

To znači kako će Dinamu pripasti oko pet milijuna eura od Olmova transfera u Barcelonu.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Palmanova 06.08.2024.

    Zakon su mi stupci koliko je Dinamo zaradio od Olma,koliko je Dinamo zaradio od ulaska u EL ,koliko je Dinamo zaradio ulaska u CL..nije Dinamo nista zaradio nego pojedinci u klubu su to sebi uzeli .gdje su svi novci kad se nije kupio igrac od 1,5-2 miljona eura.kamoli za 2-3 miljona

  • jurakovic2244 06.08.2024.

    Mamiceva ostavstina. A olmu cestitam na transferu i nadam se da ce nastaviti biti jednako dobar i u barci

  • To ti tak ide i to ti je tak 06.08.2024.

    Bravo Olmo , bravo Dinamo !💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare