To je to što me zanima!

Rodri neće igrati protiv Albanije jer je prekršio novo pravilo Uefe

Krovna europska nogometna organizacija je prije Europskog prvenstva zaštitila suce od pritiska igrača te su samo kapetanu dozvolili raspravu sa sucem, a Rodri je zbog toga sankcioniran
Vidi originalni članak

"Furija" je pobijedila Italiju (1-0) u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu i time 'zacementirala' prvo mjesto, a u posljednjem kolu tek moraju odraditi utakmicu protiv Albanije. No, na tom susretu neće biti ponajboljeg svjetskog veznjaka Rodrija (27) koji je zaradio drugi žuti karton na natjecanju.

POBJEDA 'FURIJE' Španjolska - Italija 1-0: 'Furija' već izborila osminu finala, loša predstava Italije pred Hrvatsku

A karton je dobio na pomalo nepotreban način jer mu je možda promaklo novo Uefino pravilo. Naime, krovna europska nogometna organizacija je prije Europskog prvenstva zaštitila suce od pritiska igrača te su samo kapetanu dozvolili raspravu sa sucem.

POGLEDAJTE VIDEO: Izbornik Dalić nakon Albanije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napravi li to bilo koji drugi igrač, dobit će žuti karton, a upravo je Rodri to osjetio na svojoj koži. Slovenski sudac Slavko Vinčić pokazao mu je karton prije kraja prvog poluvremena jer mu je došao nešto objasniti, a kako je kapetan "furije" Alvaro Morata (31) pa je veznjak kažnjen.

Podsjetimo, Rodri je prvi žuti karton dobio u pobjedi protiv Hrvatske (3-0) nakon što je napravio penal na Bruni Petkoviću (29) pa tako ne može igrati na idućem susretu protiv Albanaca. Ta je utakmica na rasporedu u ponedjeljak, 24. lipnja, s početkom u 21 sat - u isto vrijeme kad je na rasporedu i utakmica Hrvatske protiv Italije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • HDZ u Srcu Zauvijek 21.06.2024.

    da, po nekima ovdje lik se isao cistiti kod 0:0 u prvom poluvremenu?!

  • David11111 21.06.2024.

    Novinar to je nevjerojatno..pa kad je bilo jasno da su 5 bodova ispred svih napravio zuti da se odmori za osminu..zamisli najinteligentniji igrac i kao glupost radi..kako je kod penala pametno postupio, i onda kad razmislis koji nas igrac bi bio tako inteligentan i to napravio osim Bobana..zato i zaostajemo tolko za Fra i spanj.bas zbog tih sitnih detalja koji odlucuju

  • kovack90 21.06.2024.

    jedino novinaru nije jasno zasto je rodri dobio karton zapravo🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare