To je to što me zanima!

Rijeka predstavila Sopića, dok su se Goričani oprostili pjesmom

Dok su Riječani predstavili novog trenera, koji će debitirati na Maksimiru protiv Dinama i to upravo protiv bivšeg trenera Sergeja Jakirovića, Gorica se od njega oprostila dobro poznatom pjesmom u turopoljskoj svlačionici
Vidi originalni članak

Sporazumnim dogovorom HNK Rijeka i HNK Gorica, Željko Sopić (49) je sa sadašnjim klubom dogovorio raskid ugovora, te će u idućim danima preuzeti momčad Rijeke, stoji na stranicama kluba s Rujevice. Riječani su se također zahvalili Gorici na korektnom odnosu i dogovoru kojim je omogućeno da Sopić preuzme njihovu klupu.

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI ODLAZAK BIŠĆANA OPRAVDAN?

RIJEČANI UOČI LILLEA 'Prvo smo sve dogovorili s Goricom pa se javili Sopiću. Predstavit ćemo ga u petak'

Sopić je kao igrač nosio dresove Zagreba, Borussije Mönchengladbach, Slaven Belupa, Lokomotive. Po završetku igračke karijere vodio je Rudeš, Dinamo II, Dinamo, Al Ain te Sabah FC, te Goricu s kojom je ostvario zapažene rezultate u HNL-u. Na klupi Gorice vodio je 24 službene utakmice u kojima je upisao sedam pobjeda, devet remija i osam poraza.

Dok su Riječani predstavili novog trenera koji će debitirati na Maksimiru protiv Dinama i to upravo protiv bivšeg trenera Sergeja Jakirovića, Gorica se od njega oprostila dobro poznatom pjesmom u turopoljskoj svlačionici.

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI DALIĆ TREBAO POZVATI LIVAJU?

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Morčić 24.08.2023.

    Rijeci sa Sopićem želim svu sreću !

  • mučki_provokator 23.08.2023.

    Rijeka nije niš zgubila Sopić je bolji trener od Sergeja. Gorica sad nek dogovori sa Tomićem, fraj je, a isto je kvalitetan trener.

  • Dravski smuđ 23.08.2023.

    Ne čini mi se kao dobar izbor za Rijeku.Bolje da su uzeli Garciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare