To je to što me zanima!

Rijeka pred protivničkim golom muku muči! Đalović: Moramo to popraviti, imali smo probleme

Mario Kovačević komentirao je kontroverznu odluku Zebeca: Imali smo tu jednu situaciju koju je sudac svirao kako je svirao, tako da nemamo sreće ni s tim stvarima. Žao mi je navijača
Vidi originalni članak

Rijeka je u devetom kolu HNL-a odigrala neuvjerljivu utakmicu u Koprivnici i osvojila bod protiv Slaven Belupa (0-0), a trener Radomir Đalović priznao je kako je njegova momčad propustila neke šanse i kako joj fali golgeterski učinak u posljednje vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO: Slaven Belupo - Rijeka 1-1

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Đalović je nakon utakmice istaknuo kako je njegov kadar bio u problemima uoči utakmice i da je to najviše poremetilo njegovu momčad.

- Jedna teška utakmice, prije svega jer smo u njenoj pripremi imali puno problema. Smolčić je odradio samo jedan trening, Petrovič je imao razbijenu glavu i šavove, Galešić nije mogao trenirati cijeli tjedan. I Djouahra je bio ozlijeđen. Mislim da smo odigrali čvrstu i kvalitetnu utakmicu, imali smo neke obećavajuće situacije, jednu, dvije prilike u prvom poluvremenu. I da smo zabili gol, utakmica bi sigurno otišla u drugom smjeru - rekao je Đalović, koji smatra kako je Rijeka trebala pobijediti...

- Smatram da smo trebali pobijediti za taj jedan gol, ali opet, igrali smo protiv momčadi koja je pobijedila Dinamo i koja je u dobrom ritmu. Ono što me raduje je borbenost mojih igrača i prazna mreža. Moramo više raditi na napadačkom dijelu. Primili smo samo jedan gol u devet utakmica i to je velik uspjeh. Moramo samo bolje trenirati i neke stvari prema naprijed bolje rješavati - rekao je.

KONTROVERZNA ODLUKA ANKETA Sudac poništio Slavenu gol, a nikome nije jasno zašto. Je li opravdano donio odluku?

Trener Rijeke zadovoljan je stanjem na tablici nakon odigrane prve četvrtine prvenstva.

- S obzirom na to da smo ostali bez dosta standardnih igrača, prije svega Ivanovića i Hodže, koji su bili i strijelci i koji su nam donosili puno, zadovoljan sam, mogli smo osvojiti još koji bod više, ali što je, tu je. U zadnjim utakmicama nam je nedostajala malo bolja realizacija i iskorist ćemo reprezentativnu stanku da to popravimo – zaključio je Đalović.

KOMENTAR Najlošije izdanje Rijeke ove HNL sezone, čak i bod mora slaviti! A Fruku ipak bolje idu asistencije

Trener Slavena, Mario Kovačević, osvrnuo se na kontroverznu odluku suca Marija Zebeca koji nije priznao gol "farmaceuta" u drugom poluvremenu.

- Imali smo tu jednu situaciju koju je sudac svirao kako je svirao, tako da nemamo sreće ni s tim stvarima. Žao mi je da nismo sami sebe i naše navijače nagradili pobjedom, no možda je neriješeni rezultat i najrealniji. Sušak je opet bio odličan, vjerovali smo u njega bez obzira na ono što mu se dogodilo u Gorici -poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • drvojeplavo 06.10.2024.

    eto kiksa. Šibenik dobija Hajduk. i Dinamo opet lagan. Prije neg krenete me vrijedjat znajte da ne navijam za nikoga nego za sve nase klubove i samo sam re-a-lan. Volio bi da Hajduk pobijedi. Neka bude napeta sezona. pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare