To je to što me zanima!

'Rijeka me psihički uništila. Bio sam sretan kad sam joj zabio'

Najveći cilj mi je ući u reprezentaciju. Fokusiran sam na iduću sezonu, pogotovo na Europu, da napravimo što bolji rezultat. Sav fokus je na Osijeku, a reprezentacija bi bila samo nagrada, rekao je igrač Osijeka Roko Jurišić
Vidi originalni članak

Roko Jurišić ove je zime došao u Osijek i u kratkom roku za sebe rezervirao mjesto na lijevoj strani obrane. Baš kao i cijela momčad, nada se mladi lijevi bek boljoj i uspješnijoj novoj sezoni za koju marljivo rade s trenerom Federicom Coppitellijem

Osijek se pripremao u Austriji pa se vratio u svoj kamp gdje bruse posljednje detalje uoči prve utakmice drugog pretkola Konferencijske lige koja se igra 25. srpnja. To bi mogla biti estonska Levadia koja je u prvom susretu slavila 2-0 protiv litavskog Siauliaija. 

Jurišić je kod Zekića bio nezamjenjiv. Počeo je u svih 17 utakmica otkako je došao, a ključan član trebao bi biti i kod talijanskog trenera. Stasao je u Dinamu pa prije dvije godine prešao u Rijeku. To razdoblje mu je najgore u karijeri. Baš je Riječanima zabio na Opus Areni u pobjedi Osijeka u pretposljednjem kolu HNL-a.

- Slavio sam zato što sam zabio klubu koji mi nije puno pomogao i koji me dosta psihički uništio. Dok sam bio mlad, nisu mi uopće pomogli. Baš sam bio sretan što sam zabio njima, to mi je bio i jedan od ciljeva kada sam došao u Osijek, da zabijem Rijeci - rekao je Jurišić za Sportske novosti.

Tek su mu 22 godine i puno dokazivanja je pred njim, a nada se i pozivu u reprezentaciju. 

- Rekao bih da, to mi je sada najveći cilj. Mislim da mogu, ali vidjet ćemo. Fokusiran sam na iduću sezonu, pogotovo na Europu, da napravimo što bolji rezultat. Sav fokus je na Osijeku, a reprezentacija bi bila samo nagrada.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Handschar division 17.07.2024.

    Ni manje ni više nego o reprezentaciji priča. Vjerojatno očekuje i poziv Liverpoola svaki dan XD

  • Šandor Romano 17.07.2024.

    Kaj nisi znao to buš filijala tateka iz Međugorja kaj su im sve napravili ukrali prvenstva ukrali trenera ukrali igrače a ovi i dalje svršavaju na njih.Kak bedasto.

  • fritule 17.07.2024.

    Dečko moj,sa takvim stavom mislim da si ti najveći psihićki neprijatelj sam sebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare