To je to što me zanima!

Riječki plan: Zabiti Dinamu pa na Kantridi izboriti finale Kupa

Rijeka u srijedu od 18 sati gostuje na Maksimiru u prvoj utakmici polufinala Kupa. Za vikend je u prvenstvu bilo 2-2. Radošević je zabio Dinamu u 94. minuti ogleda
Vidi originalni članak

Dinamo i Rijeka u srijedu igraju prvu utakmicu polufinala Kupa. Riječani stižu na Maksimir na krilima Radoševićevog gola u sudačkoj nadoknadi na Kantridi koji im je donio remi (2-2). Nekadašnji veznjak Hajduka opalio je s 20-ak metara i prekrasnim udarcem donio Rijeci bod. Domaći su vodili, a Dinamo je preokrenuo na 2-1.

Ne bi Riječani imali ništa protiv takvog scenarija u srijedu u utakmici Kupa. Matjaž Kek okupio je igrače na treningu na Uskrsni ponedjeljak. Vedran Jugović, koji se vratio u momčad nakon ozljede, najavio je novi okršaj s Dinamom na Maksimiru.

- Na Kantridi je bila jako dobra utakmica. Napeta, s puno emocija. Mislim da su navijači bili zadovoljni. Htjeli smo pokazati da bodovna razlika između Dinama i nas nije realna. Na kraju smo spasili bod, iako je sve moglo otići i na našu stranu.

- Kup nije isto što i prvenstvo. Moramo proći u dvije utakmice i zato je bitno zabiti gol u gostima. Idemo po taj gol pa da u uzvratu pokušamo izboriti finale pred našim navijačima - kazao je Jugović u najavi novog derbija.

Utakmica počinje u srijedu u 18 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • supermega 07.04.2015.

    Novi smo, odnosno u radu smo 4 mjeseca.Ulažemo jači ulog na kvotu 2, baziramo se isključivo na insajdere i poprilično uspješno!!! upišite supermega1x2 (bez razmaka) u internet.Ne nasjedajte na kretene što nude tzv. dojave a nemaju ni za kruh !!.

  • Belica 06.04.2015.

    Realno, dinamu dajem malu prednost, al malu! Moj razlog za malu prednost je taj da definitivno ima potentniju momčad i pojedinca-ce koji mogu riješiti i prelomiti utakmicu jednim potezom, e sad Kek je premazan trener i sigurno puno više razumije nogomet od zokija i tu dajem šansu Rijeci naravno uz veću želju i 150% zalaganja! "Bumo vidli"

  • theHerd 06.04.2015.

    Ja kao purger htio bih napisat par riječi o Rijeci. Prva stvar kojoj se ne mogu načuditi je tolika količina negativnih komentara od ljudi čije je nogometno znanje u najmanju ruku upitno. To govorim zato jer objektivno je Rijeka u HNLu jedina svjetla točka i zdravi projekt koji trenutno vidim. Na stranu rivalstvo, mislim da Rijeka za sve što je pokazala zaslužuje puno više respekta za sve što je učinila za hrvatski nogomet. Neznalice će govoriti lako kad imaš para, ali istina je zapravo drugačija. Dinamo je veliki favorit u kupu naravno što je pokazao i igrački na Kantridi. Što je i razumljivo jer Rijeka je promjenila cijeli vezni red i napad(odlasci i ozljede Kramarića, Jajala, Moisesa, Močinića prije) i uigrava momčad. Kek radi fantastičan posao i uz neke sitne promjene preko ljeta Rijeka će biti u najmanju ruku kao prošle polusezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare