To je to što me zanima!

Rezerervisti Fabija Capella i ovoga puta osvojili Berlin

Prijateljska utakmica između dva stara prijatelja, reprezentacija Engleske i Njemačke, pobijedile su rezervne trupe iskusnog Talijana Fabija Capella
Vidi originalni članak

Danima prije utakmice Capellu su stizali samo otkazi za nastup u reprezentaciji. Gerrard, Lampard, Ferdinand, Rooney, Heskey, Joe i A. Cole, Walcott. Nitko od njih nije igrao, no na Olimpijskom stadionu u Berlinu to se nije vidjelo. Englezi su još jednom pokazali da ih je Don Fabio preporodio te su europske viceprvake pobijedili 2-1. Već u 24. minuti goste je u vodstvo doveo je bek Mathew Upson, kojeg je Sky Sports proglasio i igračem utakmice. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao, a obje momčadi u drugo poluvrijeme ulaze se malim promjenama igrača. Kod Nijemaca je bila najvažnije da je ušao napadač Leverkusena Helmes. Upravo je on strijelac za izjednačenje u 63. minuti. Kod Engleza u igru su ušli Scott Carson na gol i Darren Bent u napad. No nitko od njih nije odigrao važniju ulogu u promijeni rezultata. Po tko zna koji put bio je to John Terry, koji je u 84. minuti zabio za pobjedu Tri lava i nastavak velikog niza od dolaska 'strašnog' Talijana.
Podsjetimo, Engleska je i 2001. na gostovanju kod Nijemaca pobijedila 5-1. Ovoga puta poraz bar nije bio sramotan kao tada.

ENGLESKA:
James (Carson) - Johnson, Upson, Terry, Bridge - Downing, Barry, Carrick, Wright-Phillips (Crouch) - Defoe (Bent), Agbonlahor (Young)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bosnia_80 20.11.2008.

    čujem da je sinoć u mariboru BiH razvalila vaše drage susjede slovence...hehehehe

  • Beatrix Kiddo 20.11.2008.

    ja u njih jednostavno ne vjerujem.znam da će biti prvi u našoj skupini,ali teško da će nešto na SP -u nešto napraviti.

  • z501 19.11.2008.

    švabe glupe

Komentiraj...
Vidi sve komentare