To je to što me zanima!

Reja: Nismo ništa lošiji od Dinama, a vi me kritizirate

U zadnjih 11 kola osvojili smo jednak broj bodova kao vodeća momčad, a pobijedili smo ih u našem međusobnom susretu, rekao je Hajdukov trener
Vidi originalni članak

Ma koliko hvalio većinu novinara koji prate Hajduk zbog korektnosti i argumentiranog pisanja, te kao potpuno suprotan primjer navodio novinare s kojima je surađivao u Napulju, Edoardo Reja je imao potrebu ukazati na neke činjenice koje su po njemu nepravedno zaobiđene.
- Stalno se piše o negativnim stvarima, traže se intrige umjesto da se u prvi plan ističu pozitivne stvari. Zajedno s 'team managerom' Krešom Mikulandrom izvukao sam dva detalja koja će potvrditi da smo, od kad smo preuzeli Hajduk, napravili dobar posao - ustvrdio je Reja i pojasnio:
- Izuzevši utakmicu u Rijeci, koju nisam stigao ni pripremiti, jer sam tek stigao u Split, Hajduk je osvojio jednak broj bodova kao i Dinamo, 23. Dakle, u 11 prvenstvenih kola osvojili smo jednak broj bodova kao vodeća momčad, pobijedili smo ih u međusobnom susretu, no čitajući novine stekao bi se zaključak da su oni sjajni, a mi očajni - kaže Reja i nastavlja:
- Piše se i kako nema nikakvog pomaka u igri, kako loše stojimo na terenu... Podatak da su nam suci u prvih pet prvenstvenih kola pokazali 15 žutih kartona, a od mog dolaska u 11 kola svega 17 i jedan crveni, onome tko to zna prepoznati, potvrđuje da momčad puno bolje stoji na terenu, ne kasni u reakciji i radi puno manje grešaka. A to su u pravilu stvari zbog kojih se i dobivaju žuti kartoni. 
Reja tvrdi i kako je Hajduk na dobrom putu.
- Znam da je moje gledanje subjektivno, ali ja bih bio zadovoljan igrom protiv Osijeka i da je ostalo 0-0, da nismo dali gol u zadnjim trenucima. Uvjeren sam da možemo i puno bolje, no treba nam malo mira i vremena da sve kockice posložimo na svoje mjesto. Hajduk će na proljeće sigurno biti puno bolji nego sada - završio je Hajdukov trener.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zzmm 02.12.2009.

    Vidjeli smo i hajdukovu zadnju veliku pobjedu nad Osijekom...zanima me da li bi se takav jedanaesterac svirao suprotnij strani ta je u pitanju identična situacija?

  • šetač 02.12.2009.

    \"nije Hajduk lošiji od Dinama\". pa taj Reja je stvarno na nekim drogama

  • casio 02.12.2009.

    Ima Reja pravo. Na žalost o nogometu pišu likovi(čast izuzecima) koji nikad nisu vidjeli loptu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare