To je to što me zanima!

Regionalni mediji: 'Maksimir će gledati Ligu prvaka. Pjaca i Kulenović nokautirali Qarabag'

Pobjeda hrvatskog prvaka odjeknula je i u regiji pa tako mediji pišu o sjajnom Dinamu koji je došao na korak od Lige prvaka
Vidi originalni članak

Najveći europski klubovi bi nakon dvije godine opet mogli zaigrati na Maksimiru. U divnoj zagrebačkoj noći, Dinamo je u utorak razbio Qarabag 3-0 u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka i napravio veliki korak ka plasmanu u elitu. Marko Pjaca načeo je goste, a dovršio Sandro Kulenović s dva kola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobjeda hrvatskog prvaka odjeknula je i u regiji pa tako mediji pišu o sjajnom Dinamu koji je došao na korak od Lige prvaka. 

- Dinamo jednom nogom u Ligi prvaka. Pjaca i Kulenović nokautirali Qarabag - piše srpski Kurir, dok je na sličnom tragu i Alo.rs.

- Maksimir će gledati renoviranu Ligu prvaka. Dinamo na korak do elite.

Da se pita Klix.ba, Dinamo je ovom pobjedom već osigurao Ligu prvaka.

-  Dinamo suvereno zakoračio u grupnu fazu Lige prvaka.

SporSport.ba pak piše: 

- Dinamo je pred vratima raja. Ovom pobjedom Jakirović i ekipa stigli su na korak od ulaska u ligašku fazu Lige prvaka koja bi klubu s Maksimira donijela 34 milijuna eura. 

Hvali 'modre' i Dnevni Avaz. 

- Jakirović doveo Dinamo Zagreb pred vrata raja. "Modri" bh. trenera Sergeja Jakirovića su odradili fantastičan posao u prvom meču i došli pred sama vrata raja pobjedivši Qarabag s 3:0.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Bero ninja 21.08.2024.

    Pjaca igrač za mančester, RIP

  • NeispraniMozak 21.08.2024.

    Bla...bla....bla...divno, krasno, veličanstveno, a u biti sritniji nego pametniji. Moje nepristrano mišljenje je da je utakmica trebala završit 3:10. Hvala !

  • daniv 21.08.2024.

    Maksimir ce gledat ligu prvaka,,,,, liga prvaka ce gledat maksimir, i cuditi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare