To je to što me zanima!

Mediji iz regije: Nevjerojatno, ali Hrvatska je u još jednom finalu! Petković je pravi heroj...

'Vatreni' su razbili Nizozemsku u produžecima, usred Rotterdama! Potpuna dominacija Hrvata u produžecima, redali su se napadi 'vatrenih' koji su jedini igrali nogomet u ovoj fazi utakmice, ističe srpski medij
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u finalu je Lige nacija'Vatreni' su u nevjerojatnoj atmosferi na De Kuip stadionu s 4-2 nakon produžetaka pobijedili Nizozemsku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Regionalni mediji istaknuli su veliku pobjedu Hrvatske, posebno Brunu Petkovića, koji je zabio nevjerojatan gol za 3-2 u produžecima. 

SVJETSKI MEDIJI SE DIVE BBC: Ovi Hrvati zaslužuju zlato! Marca: Kleknite pred Modrića i molite da se nikad ne umirovi

- Nevjerojatna utakmica odigrana je u Rotterdamu. Rivali su mijenjali vodstvo da bi, konačno, u drugom produžetku momčad Zlatka Dalića uzela zalet i osigurala borbu za prvi trofej u Ligi nacija - piše Kurir.

Bosanskohercegovački portal SportSport istaknuo je da utakmica nije najbolje počela za reprezentativce Zlatka Dalića.

KAPA DO PODA VIDEO Pogledajte kako je krcat stadion skandirao Modriću. Na noge su se digli i Nizozemci... REAKCIJE NAKON NIZOZEMSKE Luka Modrić: Jedna od luđih utakmica u karijeri. Pokreće me ljubav prema nogometu...

- Nizozemska je malo bolje djelovala na startu utakmice, Hrvatska se nije baš snalazila. Zamisli Zlatka Dalića baš i nisu bile idealne. U produžecima je na scenu izašao joker Zlatka Dalića. Napadač Dinama Bruno Petković lijepo je primio loptu i još bolje gađao u 97. minuti i pogodio za vodstvo Hrvatske od 3-2. U 116. minuti Petković je izrastao u pravog heroja. Nakon gola, Petković je izborio penal koji je Modrić zabio za konačnih 4-2 - piše SportSport.

- Nevjerojatno, ali Hrvati su u još jednom finalu! 'Vatreni' su razbili Nizozemsku u produžecima, usred Rotterdama! Potpuna dominacija Hrvata u produžecima, redali su se napadi 'vatrenih' koji su jedini igrali nogomet u ovoj fazi utakmice. Odlučujući gol zabio je Bruno Petković, kada je s 25 metara uputio projektil u gol Bijlowa, koji je bio potpuno nemoćan - ističe Blic.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 101 dalmatinac 101 15.06.2023.

    Lako je pobijediti kad ti poklone dva penala

  • ZG - KAJ 15.06.2023.

    U Splitu je danas dan zalosti...Njihova repka je izgubila...

  • MaradonaNapoli 15.06.2023.

    Toliko ste nesposobni procitati novine iz italije, slovenije, grcke, bugarske, makedonije pa izmisljate svoje regije u kojima su samo bih i srbija? Moj savjet, zapali diplomu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare