To je to što me zanima!

Rebić se vratio u Hrvatsku. Turci objavili u koji bi klub trebao ići

Rebić je raskinuo ugovor s Bešiktašem i trenutno je slobodan igrač. Turski mediji najavljuju da bi mogao potpisati za Veronu gdje je već igrao, a on se avionom vraća u Split
Vidi originalni članak

Ante Rebić objavio je znakovitu poruku na Instagram profilu. Objavio je fotografiju iz aviona kako se vraća u Hrvatsku, a u pozadini su taktovi pjesme 'Splitski plesovi'. Podsjetimo, Rebić je raskinuo ugovor s Bešiktašem i trenutačno je slobodan igrač.

Bivši hrvatski reprezentativac turski je klub napustio nakon samo godinu dana.

Rebić je, u sada bivšem klubu, imao problema s ozljedom. Isto tako, u Bešiktašu česte su bile i smjene trenera. Rebiću nije preostalo ništa drugo nego raskinuti oko četiri milijuna vrijedan ugovor po sezoni s turskim velikanom. 

Prethodno su Turci mjesecima pričali da Rebić ne želi Bešiktašu oprostiti niti jedan cent. Na kraju, uspjeli su se dogovoriti, no pitanje je pod kojim uvjetima. Rebić, kao slobodan igrač može potpisati ugovor s novim klubom. Ranije se povezivao s Hajdukom, dok turski mediji najavljuju da bi mogao potpisati za Veronu gdje je već igrao. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zorozimba 01.08.2024.

    Je li našao onu kopačku koja mu je ispala?

  • Space Burek 01.08.2024.

    Tko god da ga uzme gadno će se z. već mu je 30 a ponaša se kao da ima 17. Umislio si je da je neki igrač a u karijeri ima jednu i pol solidnu sezonu.

  • josip204 01.08.2024.

    Eto i njega u hajduku

Komentiraj...
Vidi sve komentare