To je to što me zanima!

Realov stoper žestoko uletio u Modrića, Luka ostao ležati...

Njemački stoper Antonio Rüdiger veliko je pojačanje Reala za novu sezonu, no Carlo Ancelotti će mu morati objasniti da ne 'tuče' i svoje suigrače na treningu
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida prošle sezone osvojili su Ligu prvaka i La Ligu, a u novoj sezoni žele tripletu. Bit će teško zadržati primat u europskom nogometu jer i ostali klubovi su se pojačali, ali najbolji igrači poput Luke Modrića, Karima Benzeme i Viniciusa su ostali i to je najveće pojačanje Reala. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Madriđani bruse formu i kuju planove za novu sezonu na pripremama u Los Angelesu. Noćas od 4 i 30 čeka ih prijateljski ogled protiv Club Americe iz San Francisca, a mnogi navijači Reala hvatali su se za glavu ugledavši jednu scenu na posljednjem treningu uoči utakmice.

Njemački stoper Antonio Rüdiger veliko je pojačanje Reala za novu sezonu. Došao je besplatno na Bernabeu, ali morat će se itekako dokazati kako bi zaradio mjesto u prvih 11. Ipak, čini se kako je Nijemac malo predoslovno shvatio savjete Carla Ancelottija 'ne daj nikome da prođe i ostavi srce na terenu'. U pokušaju da se dokaže, ruši i tuče na sve strane. Sudeći po pripremama, ove sezone bi Realova bolnica mogla biti puna Rüdigerovih 'žrtava'.

Prije nekoliko dana prežestoko je uletio u sirotog Edena Hazarda koji se od dolaska ionako muči s ozljedama, a ovaj put je pokosio našeg maestra Luku Modrića

Luka je vodio loptu, a onda se niotkuda pojavio Nijemac koji je pokupio i Modrića i loptu. Tko leži, ne bježi. Bolni urlici zaorili su se terenom, a Luka je ostao na travnjaku. Na sreću Reala, ali i Rüdigerovu, sve je prošlo bez posljedica. 

A što se tiče savjeta 'ne daj nikome da prođe', Ancelotti će morati ipak objasniti Rüdigeru da se to odnosi na protivničke igrače. Modrić je od neprocjenjive važnosti za Real, maestro i čarobnjak na terenu, a u rujnu će napuniti 37 godina. Ozljeda takvog igrača bila bi ogroman udarac za Madriđane pa mu netko mora reći da se ovako jednostavno ne ulijeće u vlastite suigrače.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • uboica 27.07.2022.

    cuj kakav tekst, kao da mu je nogu slomio. Izbio mu loptu

  • KLM0810 26.07.2022.

    Muški sport, odlican start, na regularnoj tekmi ne bi bio faul definitivno

  • Kapo 26.07.2022.

    Takvi “igraci” tipa Rudiger nikada nisam smatra nogometasima. Oni su fizicki jaki ali sa nogometom nemaju nista zajednicko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare