To je to što me zanima!

Real Madrid srušio Napoli u spektaklu, Modrić igrao...

Real Madrid je u fantastičnoj utakmici pobijedio Napoli (3-2) u 2. kolu Lige prvaka i došao do druge pobjede. Momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, a pobjednika je presudio autogol Mereta
Vidi originalni članak

Real je slavio kod najvećeg konkurenta u skupini Napolija i napravio veliki korak ka nokaut fazi. Talijanski prvak je poveo golom Norvežanina Lea Ostgarda nakon greške vratara Kepe, a Real je preokrenio u prvom dijelu pogocima Viniciusa i Belinghama.

Zielinski je iz penala izjednačio u 54. minuti, a pobjedu je Kraljevskom klubu donio Federico Valverde bombom u 78. minuti. Luka Modrić je ušao u igru u 64. minuti i odigrao solidnih pola sata. Uostalom, jedan je od zaslužnih za pobjedu Reala. Njegov ubačaj iz kornera odbili su stoperi Napolija, a lopta je pala na desnicu Valverdea koji je spektakularno zabio s 25 metara. Gol je na kraju pripisan kao autogol Mereta jer ga je lopta pogodila u leđa. Golove pogledajte OVDJE

Ranije danas u istoj skupini Braga je u gostima pobijedila Union Berlin s 3-2. Real je osvojio šest bodova, Napoli i Braga po tri, a Union Berlin je bez bodova. U sljedećem kolu Napoli dočekuje Union Berlin, dok Real dočekuje Bragu.

U skupini D Inter je kao domaćin pobijedio Benficu 1-0 golom Markusa Thurama u 62. minuti. Petar Musa je ušao za klub iz Lisabona u 68. minuti. Ranije danas Real Sociedad je u gostima pobijedio Salzburg sa 2-0. Real Sociedad i Inter imaju po četiri boda, Salzburg tri, a Benfica je bez bodova. U sljedećem kolu Inter dočekuje Salzburg, dok će Benfica ugostiti Real Sociedad.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • kruti100 04.10.2023.

    preokrenio?

  • ćiribu_ćiriba 04.10.2023.

    Modrić propao, vrime je.

  • Silius 04.10.2023.

    Mediji najveća rak rana modernog društva. Ovaj portal je u zadnjih 10 dana objavio 50+ članaka o tome kako Modrić ne igra itd. Pa ponašate se kao da vam je to super drago što je tako . Obične ste neznalice . Zar stvarno mislite da nakon toliko uspješnih godina u Realu sa blistavom karijerom Modrić, Ancelotti i klub nisu iskomunicirali stvari i našli model po kojem će Luka i dalje pridonositi klubu. Mladi igrači mu se javno klanjaju,a Luka kao i uvijek čeka svoju priliku i da sve od sebe . Na kraju krajeva on je večeras sudjelovao u pobjedi u najelitnijem klupskom natjecanju na svijetu i to kao 10ka Real Madrida , bili bi zadovoljniji možda da je odigrao svih 90 minuta u kupu saudijskog princa ili čega već. Ma dajte molim vas ohladite više od ove veličine i ne rastežite mu ime po svojim smiješnim člancima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare