To je to što me zanima!

Real slavio kod Valencije, Higuain zabio dva komada

Na Mestalli je Real Madrid pobijedio Valenciju 3-2 u 14. kolu Primere. Prva je dva gola za 'kraljevski klub' zabio Higuain, a treći branič Garay
Vidi originalni članak

Nogometaši madridskog Reala pobijedili su na Mestalli Valenciju 3-2 u utakmici 14. kola Primere. Unatoč činjenici da nisu mogli računati na ozlijeđenog Kaku i suspendiranog Cristiana Ronalda madridski nogometaši su se pokazali pravima na velikom iskušenju i osvojili su tri boda koja ih drže na korak do Barcelone. Katalonci imaju pet bodova plusa, ali i jednu utakmicu više.
Prvih 45 minuta na Mestalli nisu donijeli niti jedan gol, ali se potpuno razbuktalo u nastavku gdje je viđeno pet pogodaka, ali i još mnogo prilika koje su mogle rezultirati na isti način. Real Madrid je tri puta vodio. Domaćin je, pak, dva puta dolazio do izjednačenja, ali gol Garayja, nakon asistencije Xabija Alonsa, bio je previše za njihove mogućnosti.
Najbolji igrač utakmice bio je argentinski reprezentativac, 22-godišnji Gonzalo Higuain, koji je postigao prva dva gola za goste. Došao je time do brojke od osam golova što ga stavlja na četvrto mjesto ljestvice strijelaca Primere. Ispred njega su David Villa (12, zabio je jedan gol na ovom ogledu), Zlatan Ibrahimović (11) i Leo Messi (9).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jure_zd 13.12.2009.

    ja sam tu cilo vrime i bodriti cu svoj klub neznam za njega ali mene nije sram ja sam zadovoljan kako su odigrali za el clasico kako ja uvik kažem....UVIJEK VJERAN!!! (SIEMPRE LEAL!!! )

  • boixos os 13.12.2009.

    a ja kolko znam Barca je i dalje ispred Reala na tablici tako da...

  • boixos os 13.12.2009.

    ja ću bit fer i priznat kad real igra dobro i čestitat a ne ko vi ...bosnia nakon el clasica nije dolazio 2 tjedna na portal..toliko o vama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare