To je to što me zanima!

Real predstavio novi dres za iduću sezonu. Evo u čemu će igrati Modrić, Mbappé i društvo

Oduševljenju navijača Reala nema kraja. 'Kraljevski klub' u srijedu je predstavio nove domaće dresove, kojeg bi uživo trebao prvi predstaviti novi igrač kluba Kylian Mbappé...
Vidi originalni članak

Iza Real Madrida je nekoliko nevjerojatnih dana. Najprije je "kraljevski klub" u subotu osigurao 15. naslov europskog prvaka pobjedom u finalu Lige prvaka nad Borussijom Dortmund 2-0, a u ponedjeljak je madridski klub objavio novi veliki posao, Kylian Mbappé (25) njihov je novi igrač.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stoga su navijači Reala u ekstazi, a njihovom oduševljenju nema kraja. Real je u srijedu službeno objavio novu domaću garnituru dresova za natjecateljsku sezonu 2024/25. koju će nositi Luka Modrić, Mbappé, Bellingham, Vinicius...

Real je objasnio kako je htio minimalistički dizajn za novi dres, koji je, naravno, bijeli. Na površini dresa mogu se vidjeti hrapavi detalji, a najveća promjena na dresu u odnosu na prošlu sezonu zapravo su Adidasove linije na ramenima, koje više nisu žute boje već crne. 

'TAOC' KYLIAN Mbappé: U PSG-u su mi rekli da neću igrati cijelu sezonu ako ne produžim ugovor s klubom! GOTOVO JE Mbappé je novi igrač Reala!

Novi domaći dresovi Reala već su u prodaji, a još uvijek nije poznato kakvi će biti gostujući dresovi i treća garnitura.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 05.06.2024.

    Hala Madrid!!!!

  • lucky edy 05.06.2024.

    To me jako zanima.(guzičarski klub)

  • Euro-Plenki 05.06.2024.

    Sve 5, ali ovaj Adidas logo na prsima je ogroman

Komentiraj...
Vidi sve komentare