To je to što me zanima!

Razbijanje treme: Prije svake utrke ocu pokaže - srednji prst

Rekao sam mu - dosta! Uvijek kad dođeš na start, moraš se opustiti. Ne razmišljaj o utrci. Pitao me kako da to postigne, a ja sam mu rekao da pokaže kako ga boli briga, rekao je njegov otac Joseph
Vidi originalni članak

Santo Condorelli (21) kanadski je plivač koji će nastupiti na Olimpijskim igrama u Riju. Ovaj mladić rođen je na japanskom otoku Hokkaido, ali to nije najzanimljiva činjenica po pitanju njegove pojave.

Prije svake utrke Santo se okrene prema kameri i pokaže srednji prst. To je njegov način kako 'razbiti' tremu, a 'srednjak' je upućen ocu. Naime, dok je bio mlađi, plivač bi se uvijek uplašio na startu utrke i ostao bi nepomičan. Njegov otac, koji ga je i ohrabrio da se bavi plivanjem, došao je do raritetne ideje:

- Rekao sam mu - dosta! Uvijek kad dođeš na start, moraš se opustiti. Ne razmišljaj o utrci. Pitao me kako da to postigne, a ja sam mu rekao da pokaže kako ga boli briga - započeo je otac pa nastavio:

- Prije jedne utrke me pogledao na tribinama i pokazao mi srednji prst. To je ostalo sve do danas - otkriva Joseph Condorelli.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • djberg34 06.08.2016.

    Primitivno.ima i drugih nacina za razbijanje treme.ovo je nepodojeno.ja da sam mu otac razbio bi ga

  • JunFan 06.08.2016.

    Ja tako pozdravljam naše političare svaki put kad se prošećem preko Markovog trga...

  • Nemo22 06.08.2016.

    Mislim da je "malecki" već trebao naučiti kako razbiti tremu,a ne ovako.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare