To je to što me zanima!

Raspjevani Ivan Tomečak: Ma, netko to gore vidi sve

Dinamo je pobijedio Anderlecht te ostao u igri za prolazak dalje u Europskoj ligi. Prođu li bit će to prvo proljeće u Europi nakon 40 godina čekanja
Vidi originalni članak

Pa gdje još četiri minute!? - vikao je iznenađeni Ivan Tomečak nakon što je četvrti sudac pokazao koliko će se još igrati.
- Te četiri minute su mi bile kao treće poluvrijeme. Gledao sam semafor, ali nikako da završi - rekao je Dejan Lovren nakon utakmice. Trener Kruno Jurčić sklopio je ruke, a nakon završetka podigao ih je u zrak i poskočio.
- Opet smo u igri za proljeće u Europi! Dečki su odigrali baš onako kako smo se dogovorili. Prvo poluvrijeme nije bilo baš kako treba, ali nas je Butina iščupao - rekao je Jurčić.
A visinska razlika između golova na stadionu u Bruxellesu je 60 centimetara.
- Ako ćemo drugo poluvrijeme napadati uzbrdo biti će jako teško. Zato ćemo ih probati zeznuti i padne li novčić na našu stranu Kovač neće odabrati loptu - rekao je stručnjak za travnjake Miljeko Sakoman. Kovač je izgubio, a Dinamo, iako je drugo poluvrijeme napadao uzbrdo, golom Slepičke pobijedio i zadržao šanse za plasman dalje.
No, Dinamo će za prolaz morati pobijediti Temišvar te nadati se kako će Anderlecht izgubiti u Amsterdamu kod Ajaxa.
- Vjerujem da neće biti nikakvog namještanja i da će Ajax dobiti - rekao je Dejan Lovren, a trener Kruno Jurčić se ubacio:
- Veliki je rivalitet između ta dva kluba i za mene bi stvarno bilo veliko iznenađenje ne pobijedi li Ajax u Amsterdamu.
Dugo se orila pjesma u modroj svlačionici, a asistent Tomečak izašao je među prvima:
- Netko to gore vidi sve....

ZA LOVRENA NUDE 6, NO MAMIĆ TRAŽI 9 MILIJUNA €
E, a ko onaj Lukaku ima 16 godina onda ja imam 32. Otresao me kao pero, rekao je Dejan Lovren koji je uspio zausaviti “mladog” Lukakua. Lovrena su u Bruxelles došli gledati skauti londonskog Tottenhama, spremni su platiti 6 milijuna eura no Zdravko Mamić traži 3 miljuna viša.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Vida1950 03.12.2009.

    Odio dinamo

  • The Stranger 03.12.2009.

    \"E, a ko onaj Lukaku ima 16 godina onda ja imam 32.\" < To je dobro rekao, i sa tim i FIFA ima probleme. Dokazivanje starosti igrača iz Afrike. A utakmica protiv Anderlechta je bila dobra, borili su se, puno trke. A Tomečak je oduvjek trčao k\'o lud i borio se, a to se cjeni i isplati...

  • Dinamo Dubrovnik 03.12.2009.

    svaka cast momci !!! drzim fige za prolaz dalje !!!! a sto se tice terena to je uzas da je to u Hr nebi se moglo igrati na takvom stadionu FIFA nije uopce dosljedna sama sebi !!! male drzave poput nase gaze dok ostalime gledaju po prste gdje je yu doslijednost i pravda !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare