To je to što me zanima!

Ramos odlazi iz PSG-a: Ne znam na koliko mjesta se možete osjećati kao da ste doma...

Protekle dvije sezone gledali smo ga u dresu PSG-s gdje je zajedno s Mbappeom, Messijem i Neymarom lovio svoj peti naslov Lige prvaka, no zvijezdana družina opet je zakazala u najelitnijem klupskom natjecanju
Vidi originalni članak

Sergio Ramos (37) postao je legenda Reala i jedan od najboljih stopera na svijetu, osvojio je brojne trofeje, uključujući četiri Lige prvaka, a ogroman trag ostavio je i u španjolskoj reprezentaciji za koju je odigrao 180 utakmica i osvojio Svjetsko prvenstvo te dva Eura.

Protekle dvije sezone gledali smo ga u dresu PSG-s gdje je zajedno s Mbappeom, Messijem i Neymarom lovio svoj peti naslov Lige prvaka, no zvijezdana družina opet je zakazala u najelitnijem klupskom natjecanju i pokazala da novac na osvaja trofeje. Barem one najprestižnije.

PSG je drugu godinu zaredom izletio iz osmine finala, osvojili su naslov prvaka Francuske, ali nije to nešto što zadovoljana bogate arapske vlasnike pa se ovog ljeta sprema remont u svlačionici. Leo Messi odlazi na kraju sezone, a zajedno s njim i Ramos kojemu istječe ugovor!

- Sutra će biti poseban dan, sutra ću se oprostiti od druge faze svog života. Zbogom PSG. Ne znam na koliko mjesta se možete osjećati kao kod kuće, ali bez sumnje, PSG i njegovi navijači su za mene bilo jedno od tih mjesta. Hvala vam na dvije posebne godine u kojima sam igrao za vas i davao svoj maksimum. Idem u nove izazove, nosit ću drugi dres, ali prvo i posljednji put: AllezParis! - napisao je Ramos u petak, dan uoči posljednje utakmice protiv Clermonta. 

Za PSG je odigrao 57 utakmica te osvojio dva naslova prvaka. Ove godine oprostio se i od reprezentacije nakon 18 godina staža, ima 37 godina, ali još ne želi u mirovinu. Spominje se odlazak u Saudijsku Arabiju koji je u posljednje vrijeme postao obećana zemlja za brojne zvijezde na smiraju karijere, no o tome će odlučiti nakon što uzme predah i razmisli o svemu sa svojom obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • arow 03.06.2023.

    Malo smo mi njega gledali,nije odigrao niti trecinu utakmicaBacen novac

  • RCR-Dečec 03.06.2023.

    Jel vrime?

  • bedak11 03.06.2023.

    Psg je stvarno najgori klub na svijetu. Umjetni propali projekt. Chelsea se sad jako trudi da preuzmu tu titulu od njih, al bar imaju 2 lige prvaka za pokazat. Ovi nisu nikad nista osvojili, i sve pokusavaju na silu, umjetno. Kao i city zapravo, al evo city je barem uspio

Komentiraj...
Vidi sve komentare