To je to što me zanima!

Rakitićeva supruga objavom razočarala Hajdukove navijače: Evo gdje se Ivan zaputio i zašto

Navijači Hajduka ponadali su se da je Raketa objavom na Instagramu otkrio da ide u Split. Ipak, sada je jasno koji je razlog objave. A nakon posjeta iznenađenja, Ivan ide u Berlin na finale Eura
Vidi originalni članak

Dva Instagram storyja Ivana Rakitića (s koferom i u avionu) "zapalila" su euforiju među navijačima Hajduka, koji su smatrali da se zaputio u Split na potpis ugovora s Hajdukom. Ipak, sada je jasno kamo se zaputio bivši "vatreni".

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ZANIMLJIVA PORUKA Ivan Rakitić objavom zaludio hajdukovce! Gdje to putuje?

Rakitićeva supruga Raquel Mauri otkrila je da je Ivan putovao iznenaditi kćer za rođendan. Na Instagramu je objavila fotografije svoje obitelji i presretnu slavljenicu Altheu, koju je otac zabavljao u prerušenom izdanju.

Nije poznato gdje je točno Rakitić, ali otkriven je razlog njegova putovanja. Posljednjih tjedana naveliko se "šuška" o njegovom prelasku u Hajduk, ali još je uvijek igrač Al-Shababa. Prošle je sezone odigrao 35 utakmica i zabio tri gola, uz pet asistencija. Za hrvatsku reprezentaciju nastupio je 106 puta i zabio 15 golova.

A nakon posjeta iznenađenja, Rakitić ide na finale Eura u Berlin, i to na Uefin poziv.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • A ntitovar 14.07.2024.

    Bravo gdjo. Rakitic ! Koji istovar po tovariji...🤣🤣🤣

  • ro kaj 14.07.2024.

    Kakva je to bolesna sredina, što nije logično ako dolazi u Hajdukda dođe na pripreme a ne da 3 mjeseca okolo partija pa usred sezone potpuno nespreman dođe u klub?

  • Realan2024 14.07.2024.

    Jakopušić je bio majstor dizanja atmosfere iako je klub doveo na rub propasti barem je doveo imena i uz pomoć Gabele držao visoku temperaturu ovčicama. Kale i očalinko su sve isto nastavili samo što su prije ugasili požar nego je išta počelo. Biti će da će ipak probati s mladićima koji će ih kroz par godina spasiti od dugova. Ne žele ni iskusne zvezde granda upropaštavati svoj CV odlaskom u klub gdje se biti za 3. mj i ispada iz Europe u prvom pretkolu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare