To je to što me zanima!

Rakitić: Modrić, Mandžo i ja u Real Madridu? To zvuči sjajno

Fokusiran sam na Sevillu, ali lijepo je čuti da me želi madridski Real. Mandžukić bi odmah mogao uskočiti umjesto Karima Benzeme, rekao je Ivan Rakitić za 24sata...
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić je već mjesecima na “radaru” najvećih europskih klubova. Liverpool, Chelsea, Real, Atletico Madrid, Manchester United... Samo se smjenjuju zainteresirani.

- Mnogi me pitaju je li mi to sve već postalo naporno, ali lijepo je čitati i vidjeti da je interes tako velik. Nema nikakve žurbe. Sa Sevillom još nisam produljio ugovor i vidjet ćemo što će biti - rekao je Ivan Rakitić, koji je sinoć predvodio svoju momčad u prvoj utakmici polufinala Europske lige protiv Valencije.

Nakon što je sjajnom asistencijom pomogao Bacci da nedavno sruši “kraljevski klub”, Španjolci su se odmah raspisali. Carlo Ancelotti iduće sezone želi Raketu u veznom redu.

- Ha, ha. Luka, Mandžo i ja skupa u Realu. To dobro zvuči, sjajno, ali svi znaju da mi je Sevilla trenutačno jedina na pameti. Sve mi je sjajno u tom gradu - rekao je Raketa, a zatim je komentirao eventualni Mandžukićev prelazak u Madrid.

- Može li Mandžo igrati umjesto Benzeme? Zašto ne? Pa u Bayernu je Mario pokazao da je svjetska klasa. Malo je napadača s takvom kvalitetom u današnjem nogometu. Kad u Bayernu igrate na takvoj razini, onda sigurno možete i u Realu. Ne sumnjam da bi Mandžo bio veliko pojačanje za njih. U Bayernu je već lani sve osvojio - kaže Ivan.

Real je nakon prve utakmice bliži finalu Lige prvaka, Raketa se uoči polufinala čuo s Lukom Modrićem i Neuerom.

- Obojici sam rekao da moram biti neutralan. S njima dvojicom sam sjajan prijatelj, a u Bayernu je, naravno, i Mandžo. S Neuerom sam ostao u odličnom odnosu i nakon Schalkea. Tamo smo bili jako dobri i prijateljstvo je i dalje veliko. Samo još nismo razgovarali o Svjetskom prvenstvu, ali vjerujem da ne bi imao baš ništa protiv finala Hrvatska - Njemačka - nasmijao se jedan od najtraženijih europskih veznjaka u ovom trenutku.

Još je mjesec i pol dana ostalo do velike večeri za naš nogomet i sve Hrvate. Otvaranje Mundijala protiv Brazila u Sao Paulu.

- Iskreno, ne stignem još razmišljati o toj utakmici, ali naravno da adrenalin raste. Kakav će to samo biti dan za sve nas. Nisam se još stigao ni cijepiti za odlazak u Brazil. Morat ću idući tjedan. Naš klupski liječnik sve radi u suradnji s liječnikom reprezentacije - završio je Ivan Rakitić, koji posljednjih godinu dana živi najbolje dane svojeg života.

Čini se da ni sam još nije odlučio je li bolje ostati u Sevilli, gdje je postao pravo božanstvo, ili otići u neki veliki klub gdje će ipak morati krenuti ispočetka.

Ali Raketa voli izazove...

Idi na 24sata

Komentari 168

  • robert borić 26.04.2014.

    i kakve koristi nama od toga

  • DavorFranić 26.04.2014.

    Real u kockastom!

  • maracdinamovac 26.04.2014.

    Nek dođe samo Raketa zato što Mandžo zabija sve glavom sa peterca, a Real ne igra na ubačaje, nego na kontre koje završavaju di Maria, Benzi, Bale, Ronaldo, Isco i ponekad Illaramendi, Xabi Alonso i Modrić. Mandžo bi im bio dobar samo u obrani, a to nije dovoljno. A što se tiče Rakete, nek dođe zato što bi se on i Modrić super slagali, a Xabi Alonso, Khedira i Illaramendi bi ulazili s klupe (za par god. samo Khedira, Illaramendi i još netko ako Real kupi još veznjaka zato što je Xabi Alonso pred mirovinom). Real bi bio najbolja momčad Europe zato što bi Modrić i Raketa bili sjajni u obrani i napadu. Zato nek Raketa dođe u Real, a Mandžo nastavi grijati klupu zbog Guardiolinih lažnih devetki kao što su Mueller i Goetze. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare