To je to što me zanima!

Rakitić debitirao za Hajduk! Sve je Torcida popratila bakljadom

Izmamio je debi bivšeg 'vatrenog' zasigurno smiješak navijačima 'bilih' pred malim ekranima, a ultrasi su nakon dalekog puta novom miljeniku priredili i veliki doček, odnosno bakljadu
Vidi originalni članak

Propitkivalo se kad će Ivan Rakitić (36) moći zaigrati za Hajduk, a trener Gennaro Gattuso (46) ubacio ga je u igru u 71. minuti uzvratne utakmice 2. pretkola Konferencijske lige protiv HB Torshavna na Farskim otocima. Ušao je u igru umjesto Marka Capana (20), a sve je s oduševljenjem ispratilo petstotinjak pripadnika Torcide koji su došli na gostovanje.

PRETKOLO KL Torshavn - Hajduk 0-0: Prolaz je tu, slijedi slovački Ružomberok!

Izmamilo je to zasigurno smiješak navijačima 'bilih' pred malim ekranima, a ultrasi su nakon dalekog puta novom miljeniku priredili i veliki doček, odnosno bakljadu. Podsjetimo, u prošloj utakmici nije bilo baklji na Poljudu, na unutarnjoj strani poljudske ograde stajali su transparenti s natpisom 'večeras bez baklji', ali toga nije bilo u Torshavnu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Rakitić na centru Poljuda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši hrvatski reprezentativac tako je odigrao prve utakmice u dresu Hajduka, a vjerojatno ga već za vikend možemo očekivati i u debiju na Poljudu. Podsjetimo, Hajduk otvara HNL u nedjelju, 4. kolovoza, s početkom u 21 sat protiv Slaven Belupa.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • west66 02.08.2024.

    čemu baklje kad ima struje?

  • cigo1510 02.08.2024.

    opet isto,plaćaj svitu da se neko oživljava,nisu to navijači

  • Minas Tirith 01.08.2024.

    protiv amatera 0:0 valjda se čuvali

Komentiraj...
Vidi sve komentare