To je to što me zanima!

Radi na struju: Uređaj od čak 30.000 kuna spašava igrače...

ZA TERAPIJU Uređaj Game Ready postoji već nekoliko godina. Stoji između 25 i 30 tisuća kuna. Dva takva imaju i u Dinamu. Trenutačno ga koristi Dejan Lovren (26)
Vidi originalni članak

Uređaj Game Ready hladi i istodobno radi kompresiju, pojašnjava liječnik Ivica Smodek, jedan od vodećih i najboljih stručnjaka za sportsku medicinu u Hrvatskoj.

Baš takav uređaj za terapiju koristi i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Fotografiju je objavio na svojem profilu na Instagramu. Takav je uređaj za terapiju koristio i Leo Messi.

- Game Ready postoji već nekoliko godina. U uređaj se stave led i voda. Namjesti se temperatura i preko crijeva hladi se natečeno mjesto - kaže doktor Smodek i nastavlja:

- Ovaj je uređaj pomogao i pomoći će mnogim igračima. Radi na struju i na nozi se može držati cijelu noć.

Ivica Smodek je neko vrijeme radio u Dinamu, koji je također nabavio ovakav uređaj.

- U Dinamu smo imali dva ovakva. Cijena jednoga je između 25 i 30 tisuća kuna. Kad se napuni baterija, može trajati i do tri sata. Igračima smo to davali da nose doma, a nekad su to nakon ozljeda počeli koristiti već u autobusu - kaže Ivica Smodek.

Game Ready doista je pravi spas za igrače. Naravno, ako se na oteklinu dulje stavlja samo led nastanu ozebline, a kod ovog uređaja nema takvih opasnosti.

Jedan ovakav uređaj nedavno je nabavio i Mirko Filipović. Lovrenu su očito liječnici u Liverpoolu savjetovali da počne koristiti Game Ready kako bi što prije bio spreman za povratak.

TRI SATA Kad se napuni baterija, uređaj Game Ready može raditi i po tri sata. Tako se može koristiti i dok su igrači na putu za utakmicu ili pak u hotel.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 16.12.2015.

    A kakav uređaj postoji za Game Stop? .... :-)

  • strmi007 16.12.2015.

    Ima i puno skupljih medicinskih uređaja

  • user_454111 16.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare