To je to što me zanima!

Pulišić poludio na suce nakon ispadanja s Cope, oni su mu uzvratili neviđenim potezom

Od tri utakmice u skupini, SAD je pobijedio samo Boliviju (2-0). Izgubili su zatim od Paname (2-1) i na koncu od Urugvaja s 1-0. Upravo je taj posljednji poraz izazvao najviše polemike
Vidi originalni članak

Američka nogometna reprezentacija s velikim je očekivanjima stigla na ovogodišnju Copa Americu. Najviše zbog toga što se igra upravo na njihovom, domaćem terenu, ali i zato jer nogomet u zemlji sve više dobiva na popularnosti.

Od tri utakmice u skupini, SAD je pobijedio samo Boliviju (2-0). Izgubili su zatim od Paname (2-1) i na koncu od Urugvaja s 1-0. Upravo je taj posljednji poraz izazvao najviše polemike.

Naime, branič Napolija, Mathias Olivera zabio je gol u 66. minuti zbog kojeg je intervenirao i VAR. Branič je naletio na loptu nakon jednog ubačaja sa strane i pospremio nogom odbijanac.

PRESUDIO IM OLIVEIRA SAD ispao s Cope, Urugvaj ih je pobijedio u odlučujućoj utakmici

Na koncu, SAD nije uspio slomiti žilave Urugvajce i poraz je značio konačno ispadanje s natjecanja. Najveća zvijezda momčadi, Christian Pulišić, obrušio se na suce nakon utakmice.

Rukama im je pokazivao da neka idu slaviti s igračima Urugvaja nakon kraja susreta i niza odluka koje su ga iznervirale. Ipak, htio im je pružiti ruku, ali suci su ga odbili pozdraviti. Situaciju pogledajte OVDJE.

SAD-u je ovo prvi put u povijesti da ispada već u grupnoj fazi i prvi put da ispada u natjecanju u kojem je domaćin.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Puno volim Hrvatsku 02.07.2024.

    Da si odabrao Hrvatsku imao bi 3 medalje oko vrata.

  • IvanMM 02.07.2024.

    Drago mi je da Pulisicu nista ne uspijeva - nakon sto je odbio Hravatsku. Nikakav uspjeh sa SADom

Komentiraj...
Vidi sve komentare