To je to što me zanima!

Prvakinja u bodybuildingu (36) iz Brazila umrla od upale pluća

Plućna embolija može biti uzrokovana dizanjem utega i teškom tjelovježbom, ali organizatori su izjavili da je u Cíntijinom slučaju bila posljedica nedavne upale pluća
Vidi originalni članak

Prvakinja u bodybuildingu, Cíntia Goldani, tragično je preminula u dobi od samo 36 godina zbog krvnog ugruška, samo nekoliko dana prije nego što je trebala sudjelovati na prestižnom natjecanju. Cíntia je preminula u srijedu uslijed plućne embolije.

- S velikom boli i tugom, ovim putem vas obavještavamo o smrti profesionalne sportašice Cíntije Goldani zbog komplikacija uzrokovanih upalom pluća  - stoji u priopćenju Musclecontest Internationala.

Plućna embolija može biti uzrokovana dizanjem utega i teškom tjelovježbom, ali organizatori su izjavili da je u Cíntijinom slučaju bila posljedica nedavne upale pluća.

Goldani je svoju profesionalnu karijeru započela tek 2021. i trebala je prisustvovati jednom od najvećih brazilskih bodybuilding događaja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • noelsz 27.06.2024.

    Ima da ti rikne herc ako je sretneš u mraku

  • dobralubenicaMeloni 27.06.2024.

    " Plućna embolija može biti uzrokovana dizanjem utega i teškom tjelovježbom " ?? Ma da zato se dizači utega izvrću jedan za drugim od embolije. Steroidi kume moj steroidi !

  • Njofra27 27.06.2024.

    Evo samo sto suzu ne pustim 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare