To je to što me zanima!

Protiv 'Dream Teama' niti pravi Tomas ne bi pomogao

Košarkaši Cibone izgubili su u Draženovu domu od Barcelone 80-66 u sedmom kolu Eurolige. Kod domaćina najefikasniji je bio Gordon s 19 koševa
Vidi originalni članak

Ako su neki i govorili da vjeruju u pobjedu nad euroligaškim "Dream Teamom", većina igrača Cibone na terenu nije djelovala tako. Uglavnom su izgledali kao da žele izbjeći katastrofu sličnoj onoj protiv Siene i u tome su uspjeli.
Pomogli su Barceloni donekle i suci s nekoliko nerazumljivih odluka, ali i bez njih gosti bi se prošetali Draženovim domom. Najveći uspjeh cibosa zapravo je bilo to što su natjerali trenera Pascuala da minutu i pol prije kraja pozove time-out kako slučajno ne bi bilo uzbudljive završnice.
Kataloncima je prioritet bio zaustaviti Marka Tomasa, a to su baš savršeno napravili. Najbolji strijelac Cibone nije imao niti jedan otvoreni šut, uglavnom je morao tražiti slobodne suigrače. Tako je podijelio šest asistencija, ali i ostao na mizerna tri poena.
- Super sam se osjećao, ali eto, kolektivno su me zaustavili. Cijela je obrana bila na meni. Ništa si ne zamjeram, igrao sam sa 100 posto svojih mogućnosti, ali nisam našao način za doći do šuta, osim onih nekoliko iz očaja – rekao je Marko, te se požalio da je prvi put u klubu u kojem nitko osim njega ne može kreirati igru.
- Onda je stvarno teško kad naiđeš na ovakvu obranu.
Cibona sad treba najmanje dvije pobjede iz posljednje tri utakmice želi li u Top 16. Već u srijedu u Zagreb dolaze Giriček i Fenerbahçe Ülker.
- Ovakvom igrom i pristupom pobjeđujemo Fener – najavio je Tomas.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kraji5 11.12.2009.

    bog. sramota što se dešava s našim sportom, pa i košarkom, zar sve u zagreb i kakva atmosfera od navijača sramota, gledao sam utakmicu poslije partizan -efes i zaplakao kakva je atmosfera bila na utakmici, a mi sve smo uništili i sport i snjim i buduće generacije,sramota

  • user_42879 11.12.2009.

    http://tinyurl.com/yddk3e2

  • Necro 10.12.2009.

    Ma da, trebali bi im cestitati sto su uspjeli izgubit doma sa samo 14 razlike. Pa ako usporedujemo utakmice sa Sienom ovo je veliki uspjeh. Bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare