To je to što me zanima!

Protiv Češke nam sudi Uefina zvijezda, Englez Clattenburg

Engleski sudac ove sezone kotira kao jedan od najbolji sudaca u Europi. Dokaz tome je čast koju mu je Uefa ukazala kada mu je dodijelila finale Lige prvaka između Reala i Atletica
Vidi originalni članak

Jedna od najvećih sudačkih zvijezda Europe Mark Clattenburg (41) sudit će utakmicu Hrvatske i Češke u St. Etienneu (petak, 18 sati). 

Englez spada u sami vrh sudačke elite, a na ovom Europskom prvenstvu već je sudio jednu utakmicu. I to onu koja je označena derbijem dosadašnjeg dijela Eura, između Italije i Belgije. Hrvatskoj je sudio u pobjedi protiv Malte (1-0) u kvalifikacijama za ovo Europsko prvenstvo.

A da se radi o vrhunskom sucu i da ga Uefa smatra jednim od najboljih na svijetu, govori i podatak da je sudio finale Lige prvaka između Reala i Atletica s kojeg će ostati upamćena i jedna njegova akrobacija jezikom.

Dakle, Luki Modriću i Mateu Kovačiću nedavno  je donio sreću, nadajmo se da će nastaviti u istom tonu i u petak. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Ventrlo 16.06.2016.

    Nek je on posten i dobar al on je englez. Oni nas nevole i Amen. Daj Boze da posteno sudi. Sicam se sudca STARK kako nam nije dao cisti penal a isto su ga hvalili kako je dobar.

  • Paul_George_13 15.06.2016.

    Najvise bi volio da nam Englez sudi protiv Spanjolske, da samo odmahne rukom na njihova bacanja, kada covjek puhne u njih..Ali dobro je i ovako

  • Sir Alan B'Stard 15.06.2016.

    clattenburže, vidiš li koliko te hvalimo? sad moraš svirati bar jedan penal za nas. :o

Komentiraj...
Vidi sve komentare