To je to što me zanima!

Prošle godine pretrpio srčani, a sad jedva preživio gol Moure...

'Drago mi je da sam još ovdje da mogu vidjeti ovo. Navijač Spursa sam od osme godine života. Baš sam ponosan na dečke, posebno na Mouru', rekao je Glen Hoodle sedam mjeseci nakon srčanog udara
Vidi originalni članak

Neki stariji među vama sjećaju se bivšeg engleskog reprezentativca Glenna Hoodlea (61) koji je obožavao nositi fudbalerku, legende Tottenhama koja je još nastupala za Chelsea i Monaco. Ako ne iz igračkih dana, njegovo ste ime vjerojatno procitali prošle godine. Naime, Hoodle se srušio u studiju jedne emisije, imao je srčani udar.

Hitno je operiran, a sedam mjeseci kasnije njegovo je stanje stabilno. Već snima emisije na BT Sportu, a kolega mu je bivši igrač i ikona Manchester Uniteda - Rio Ferdinand (40).

OD TRNJA DO ZVIJEZDA Noćna Moura srušila je Ajax! PSG ga otjerao jer je 'propao'

Ali kad je Brazilac Lucas Moura (26) u sudačkoj nadoknadi zabio svoj treći gol za 3-2 i prolazak protiv Ajaxa... Uf, srce Glenna Hoodlea jedva je izdržalo, a da mu bude još teže pobrinuo se Ferdinand koji ga je nehotice pogodio laktom, baš kao za vrijeme igračke karijere.

NAKON NEVJEROJATNE UTAKMICE Pochettino nakon drame: Samo nogomet proizvodi ove emocije

- Glenn jesi živ? - pitao ga je Gary Lineker (58), također proslavljeni engleski reprezentativac, danas u ulozi voditelja.

KRAJ BAJKE Trener Ajaxa: Ovo je okrutno! Ziyech: Ja sam kriv, ne znam

- Jesam, dobro sam, haha, nikad nisam bio sretniji - kazao je Hoodle dok mu je Ferdinand u šali provjeravao puls.

- Drago mi je da sam još ovdje da mogu vidjeti ovo. Navijač Spursa sam od osme godine života. Baš sam ponosan na dečke, posebno na Mouru - rekao je Hoodle koji se potpuno oporavio nakon srčanog udara.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • burek. 09.05.2019.

    Ajme bt sport je vrh.. Vrhunski komentatori, vrhunska slika, maaa 10/10 🙏🙏

  • Nexo_1 09.05.2019.

    Dapace, zasluzeno ispali, koliko moras biti sje momcad ako tu prednost prosipaš, a i objektivno sad se pokazalo da Engleska liga trenutno najaca, i dva najbolja trenera su u finalu!

  • Nik Dubrovnik 09.05.2019.

    po meni je najveci krivac za ispadanje de ligt. kriv je za 2 primljena gola

Komentiraj...
Vidi sve komentare