To je to što me zanima!

Prošle godine dobili su Dinamo, sad ih izbacili andorski amateri

Bila je to prva utakmica u Europi koju andorska momčad nije izgubila. U 17 utakmica imali su 17 poraza, a po dva puta su protiv njih pobjeđivali Osijek i Lokomotiva u kvalifikacijama za Europsku ligu
Vidi originalni članak

Prošle su sezone pobijedili su Dinamo u Konferencijskoj ligi, a kosovski Ballkani sad je ispao u prvom kolu kvalifikacija. I to od andorskih amatera UE Santa Colome. U prvoj su utakmici u Andori bili bolji s 1-0, ali su u drugoj ispali nakon izvođenja jedanaesteraca.

Od 38. minute su Kosovari igrali s igračem manje jer je crveni karton dobio Adetunji, a izdržali su do 90. minute kad je Mohedano zabio za produžetke, a sve je otišlo do jedanaesteraca u kojima je Santa Coloma slavila s 6-5. 

Bila je to prva utakmica u Europi koju andorska momčad nije izgubila. U 17 utakmica imali su 17 poraza, a po dva puta su protiv njih pobjeđivali Osijek i Lokomotiva u kvalifikacijama za Europsku ligu. Podsjetimo, prošle su godine na Kosovu bili bolji s 2-0 od momčadi Sergeja Jakirovića, a uspjeli su 'modri' u zadnjem kolu uzvratiti Ballkaniju i pobijedili 3-0 te ušli u nokaut fazu natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • imaš alfa,beta,gama... 17.07.2024.

    Još samo jedan dokaz poluinvalidne HNL lige

  • znašme 17.07.2024.

    I koja je svrha ovakvog članka ? Samo pljuvanje po Dinamu.

  • Super šiljo 16.07.2024.

    Tako ce uskoro clanak o jadu sa juga kad ih ovi sa farskih otoka demoliraju. Hahahhaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare