To je to što me zanima!

Prognoza večeras na Maksimiru predviđa 'potop', ali iz Dinama odmah reagirali za gledatelje

S obzirom na vremensku prognozu, na svim šankovima na stadionu Maksimir navijači će moći preuzeti jednokratne kabanice. Zajedno po pobjedu, poručili su iz Dinama. Policija je zabranila kišobrane
Vidi originalni članak

Vremenska prognoza predviđa žestoku kišu na Maksimiru u večernjim satima, a baš bi tad na teren u 2. kolu Lige prvaka trebali izaći nogometaši Dinama i Monaca. Dok oni moraju igrati bilo kiša ili sunce, gledatelji ipak mogu birati žele li doći na utakmicu s obzirom na to da Maksimir nema natkrivenu tribinu te da moraju biti na hladnoći i kiši barem dva sata.

DANAS S MONACOM Bjeličin plan za pad Monaca: Ademi kreće od prve minute, ‘vatreni’ dvojac ostaje na klupi?

Neke će ta prognoza gotovo sigurno obeshrabriti od dolaska na utakmicu, ali Dinamo je doskočio i toj kišnoj prepreci. 'Modri' su objavili na društvenim mrežama kako sve posjetitelje čeka 'poklon' na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Dinama prije Monaca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- S obzirom na vremensku prognozu, na svim šankovima na stadionu Maksimir navijači će moći preuzeti jednokratne kabanice. Zajedno po pobjedu. Zbog sigurnosnih razloga policija je odlučila da na današnju utakmicu neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih vrsta kišobrana. - poručili su iz Dinama.

Podsjetimo, utakmica između Dinama i Monaca na rasporedu je u srijeda, 2. listopada, s početkom u 21 sat na stadionu Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Šandor Romano 02.10.2024.

    A gde je peškan ri.

  • ČA1 02.10.2024.

    Pitanje za koga navijaju dalmatinci? 1.Monaco2.Dinamo

  • Šandor Romano 02.10.2024.

    Bolje vam je predati tekmu 3:0 nek se bum sramotil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare