To je to što me zanima!

Pojavilo se ime idućeg Hrginog suparnika: Meč početkom '25.?

Promotorske kuće Queensberry i Matchroom planiraju obračun pet na pet. Filip Hrgović je pod Matchroomom, a njegov protivnik trebao bi biti Fabio Wardley, koji je prošlog vikenda deklasirao svog protivnika
Vidi originalni članak

Filip Hrgović (32 godine, 17-1) u lipnju je tehničkim nokautom u osmoj rundi izgubio od Daniela Duboisa. Britanac Dubois sjajnu formu potvrdio je nedavno velikom pobjedom nad Anthonyjem Joshuom. Nokautirao je sunarodnjaka u petoj rundi.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrgović nakon poraza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dubois i Joshua sad dogovaraju revanš, a on bi mogao biti početkom 2025. godine. Promotorske kuće Queensberry i Matchroom planiraju obračun pet na pet. Hrgović je nedavno najavio svoj povratak u kavez, ali nije išao u detalje. Pod ugovorom je s Matchroomom i mogao bi predstavljati tu promotorsku kuću na spomenutom eventu početkom sljedeće godine.

Protivnik bi mu trebao biti Britanac Fabio Wardley, koji je prošlog vikenda u Saudijskoj Arabiji nokautom pobijedio Frazera Clarkea. Clarke je nakon meča završio u bolnici. Wardley je nakon meča najavio kako sada želi veća imena, te eventualno borbe za pojaseve teške kategorije.

- Želim naslove, one koji imaju riječ 'svjetski' na sebi. Stižem po sve one koji su ispred mene. Spreman sam uči u ring kad god požele - rekao je Wardley.

Fabio Wardley je u dosadašnjoj karijeri odradio 19 borbi. Na učinku je od 18 pobjeda, od čega 17 nokautom, te jednog neriješenog meča (prvi duel s Clarkeom).

U ARABIJI Beterbiev dvojbenom odlukom slavio protiv Bivola! Postao je apsolutni poluteškaški prvak RAZMIŠLJA O MIROVINI VIDEO Strašna ozljeda boksača: 'Osjetio sam udubinu na licu...'

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lanai goga 16.10.2024.

    Ide opet po batine

  • Mali Veliki namjestaj 16.10.2024.

    ajmo Hrga, jovo nanovo do vrha...🤣💪

  • plenkijeva amnezija 16.10.2024.

    Hrga može dobiti nekog nekog djeda iz staračkog doma. Wardley će otkinuti glavu hrgi kao što je skoro otkinuo clarkeu. Mislim da će dobiti batina u sljedećim mačevima i pobrati neku lovu da ne mora zaštiitariti

Komentiraj...
Vidi sve komentare