To je to što me zanima!

Problem za Gattusa: Do kraja priprema izgubili važnu kariku

Sigur će pauzirati najmanje dva do tri tjedna, što znači da će propustiti europski ogled s Torshavnom na početku sezone 25. srpnja na Poljudu u drugom pretkolu Konferencijske lige.
Vidi originalni članak

Loše vijesti za trenera Hajduka Gennara Gattusa, čini se da je za početak sezone ostao bez pouzdanog polivalentnog igrača Nike Sigura (20), koji ima problema s gležnjem. Sigur je osjetio smetnje tijekom priprema, a stanje mu se pogoršalo tijekom utakmice sa Šahtarom. S obzirom na to da je do povratka iz Slovenije preostalo nekoliko dana, u Hajduku su odlučili da ostane s momčadi te da preglede obavi po povratku. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pregled je Sigur i obavio, još uvijek se čekaju nalazi i službena obavijest s Poljuda, no kako stvari stoje, pauzirat će najmanje dva do tri tjedna, što znači da će propustiti europski ogled s Torshavnom na početku sezone 25. srpnja na Poljudu u drugom pretkolu Konferencijske lige.

No, momčad s Farskih otoka najmanji je problem, njih bi Hajduk trebao svladati i bez Sigura, koji je jako bitna karika u Hajdukovoj momčadi. Vrlo brzo nakon toga dolaze i važnije utakmice... 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mars7 13.07.2024.

    Imamo dobru ekipu

  • Dalmatinac1911th 13.07.2024.

    Kakvi su to sportski stručnjaci u klubu kada su igrači stalno ozlijeđeni?

  • DadoDavor 13.07.2024.

    "No, momčad s Farskih otoka najmanji je problem, njih bi Hajduk trebao svladat"... To se govorilo i za Gziru i druge klubove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare