To je to što me zanima!

Prljavi Harry sad je postao čarobnjak Harry Potter!

Poručio sam igračima u poluvremenu: 'Ne možete mi reći da nemamo sposobnosti zabiti’, otkrio je Harry Redknapp, novi trener Tottenhama
Vidi originalni članak

Još ne mogu vjerovati da smo izgubili utakmicu. Trebali smo voditi 4-0 u 60. minuti. Ne, nisu oni pobijedili, mi smo izgubili, jadao se i čudio nakon utakmice Liverpoolov trener Rafael Benitez. Doista, teško je nabrojati što su sve promašili Gerrard i društvo, ali ostat će zapisano da je Tottenham slavio. I da je Harry Redknapp u samo deset dana gubitnike pretvorio u pobjednike, u tri utakmice Tottenham je osvojio sedam bodova.
- Imali smo sreće u nekim trenucima, to nije sporno. Ali smo isto tako sačuvali vjeru u sebe, nismo se predavali - rekao je Redknapp, kojeg u Engleskoj sad već nazivaju čarobnjakom. Prljavi Harry, kako su ga nekad zvali, sad je postao Harry Potter.
- Kad smo primili gol već u drugoj minuti, pomislio sam: 'O, Bože, večeras smo u velikoj nevolji’. Znam da je teško pobijediti Liverpool ako igra tako dobro. No u poluvremenu sam hrabrio igrače rekavši im: 'Dečki, ne možete mi reći da u našoj svlačionici nema dovoljno sposobnosti za preokret. Još smo u igri, samo moramo zabiti’. Naučio sam da je sve u životu stvar samopouzdanja, to sam prenio na momčad - otkrio je Redknapp.
Engleski mediji slažu se da su Modrić i Ćorluka bili među najboljima i upravo je brzo buđenje Luke jedno od najvećih Harryjevih dostignuća. Svi hvale i Bentleya, koji je pod Redknappovom palicom dokazao zašto je u Spurse došao za 20 milijuna eura. 

MODRIĆ OBOŽAVA PUCATI U DESNI KUT
Od Luke Modrića u Premiershipu rijetko se može vidjeti karakteristični prodor, koji završava dubinskom loptom. Protiv Liverpoola to je napravio samo jedanput. Većinom odigrava kratko, iz prve, češće je na svojoj polovici nego u suparničkom šesnaestercu. Svaki put kad puca izvana, lopta ide u desni golmanov kut. I protiv Boltona, i protiv Arsenala (stativa), i protiv Liverpoola. U taj je kut zabio i Kazahstanu.

PET ZNAČAJKI TOTTENHAMOVE IGRE UOČI DINAMA
Opasni udarci izvana i prekidi
Tottenhamovi igrači rijetko stvaraju prilike iz uigranih akcija. Golove zabijaju nakon udaraca izvana ili odbijanaca te poslije prekida.
Obrana visi bez Ćorluke
Obrana ponekad djeluje izgubljeno, a kad je suparnik pritisne, sklona je paničnom izbijanju. Pogotovo bez Ćorluke, koji ne igra protiv Dinama.
Gomes uvijek daruje šansu
Golman Heurelho Gomes u svakoj utakmici napravi pokoju glupost. Tako je i “redsima” dao loptu u noge, a Steven Gerrard je pogodio prečku.
Igraju do kraja, zabijaju u 90.
U zadnje tri utakmice Spursi su golove zabijali u zadnjim trenucima susreta. Protiv Arsenala i Liverpoola preokretali su rezultat.
Aaron Lennon, jaki adut s klupe
Po kvaliteti sigurno pripada u udarnu momčad, no Redknappov je džoker. Svaki put kad Lennon uđe, Tottenham proigra i - zabija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • left1 02.11.2008.

    Bit će opći potop u Londonu...možda bi bilo pametnije uopće se ne pojaviti gore pa bi utakmica bila registrirana sa samo 3-0 za domaćina....

  • vedran_zgb 02.11.2008.

    bog pomogo nasem dinamu gore

  • pantelija 02.11.2008.

    Harry je peder!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare