To je to što me zanima!

Prisjelo mu: Suigrač Gvardiola i Kovačića izašao s prijateljima u noćni klub pa završio u pritvoru!

Do incidenta je navodno došlo u WC-u madridskog noćnog kluba gdje je 58-godišnji muškarac htio fotografirati Matheusa Nunesa. On je na to poludio, uzeo mu je mobitel i rekao da ga neće vratiti
Vidi originalni članak

Matheus Nunes skupocjena je akvizicija Manchester Cityja koja još nije pronašla svoje mjesto u momčadi. Priej godinu dana došao je za 60 milijuna eura, no jako malo igra kod Pepa Guardiole. Sada je uspio napuniti novinske stupce zbog nekih drugih stvari. 

Kako piše El Mundo, portugalski nogometaš je prije gotovo mjesec dana uhićen u madridskom noćnom klubu zbog krađe mobitela! Bilo je to 8. rujna, Nunes nije bio pozvan u reprezentaciju pa je dobio nekoliko slobodnih dana. Njih je iskoristio za noćni izlazak s prijateljima u Madridu.

Do incidenta je navodno došlo u WC-u noćnog kluba gdje je 58-godišnji muškarac htio fotografirati nogometaša Cityja. On je na to poludio, uzeo mu je mobitel i rekao da mu ga neće vratiti jer ga je fotografirao bez dozvole. 

Spomenuti muškarac prijavio ga je policiji koja je ubrzo došla i privela suigrača Joška Gvardiola i Matea Kovačića. Proveo je nekoliko sati u policijskoj postaji Arganzuela gdje je dao iskaz. Protiv njega je podignuta optužnica zbog krađe.

Nunes je taj incident uspio nekako sakriti pod tepih, ali gotovo mjesec dana kasnije on je procurio u javnost. I narušio ugled portugalskog nogometaša koji baš i ne živi najljepše dane u Manchesteru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare