To je to što me zanima!

Prije Wimbledona fotografirala se u toplesu, sad ide na Donnu u četvrtfinalu tenisa u Parizu

Početkom mjeseca je Ukrajinka na Wimbledonu zaigrala u imitaciji vjenčanice, a prije toga pozirala je u toplesu za magazin Vogue. Donna ju je ove godine već pobijedila na pariškoj zemlji
Vidi originalni članak

Nakon vrhunske predstave i pobjede u dva seta s 7-6(7), 6-2 protiv druge tenisačice svijeta Coco Gauff (20), hrvatska tenisačica Donna Vekić (28, WTA 21.) saznala je protivnicu u četvrtfinalu teniskog turnira na Olimpijskim igrama. U srijedu će igrati protiv Ukrajinke Marte Kostjuk (22, WTA 19.). 

SJAJAN REZULTAT Vekić u četvrtfinalu Olimpijskih igara! Rasplakala se druga na svijetu, ni to joj nije pomoglo

Ona je nakon skoro tri sata borbe bila bolja od grčke tenisačice Marije Sakkari (29, WTA 8.) s 6-4, 6-7(5), 6-4. Ove je godine Donna već igrala protiv Kostjuk i to upravo na terenima gdje se održava olimpijski turnir. Na Roland Garrosu je Vekić bila bolja s 7-5, 6-4.

Početkom mjeseca je Ukrajinka na Wimbledonu zaigrala u imitaciji vjenčanice, a prije toga pozirala je u toplesu za magazin Vogue.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jopazg 30.07.2024.

    Sta vama prolazi pod topless😅

  • Mr. Pickles 30.07.2024.

    Ova inače jako ide na živce komšijama 🇷🇸 jer ima izrazito antiruske stavove (vidi vraga) te nema šanse da pruži ruku (bjelo)ruskim igračicama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare