To je to što me zanima!

Prije Srbije suigrač Gvardiola i Kovačića kod - gatare! 'Rekla mu je da se nogomet vraća kući'

Bilo mi je zadovoljstvo gatati za Phila i Rebeccu. Oboje su veoma duhovni i dobrodušni ljudi! Imat će puno sreće na svom putu, sigurna sam, rekla je vidovnjakinja Chloe Smith
Vidi originalni članak

Engleski reprezentativac Phil Foden (25) nekoliko je dana uoči Eura posjetio vidovnjakinju Chloe Smith. Foden, suigrač Joška Gvardiola (22) i Matea Kovačića (31), pojavio se kod vidovnjakinje u pratnji trudne supruge Rebecce Cooke, s kojom već ima dvoje djece.

- Bilo mi je zadovoljstvo gatati za Phila i Rebeccu. Oboje su veoma duhovni i dobrodušni ljudi! Imat će puno sreće na svom putu, sigurna sam - kazala je vidovnjakinja za The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Smith je vidovnjakinja koja je poznata u Engleskoj, a njezini klijenti su i televizijska voditeljica Helena Skelton, Maura Higgins i glumica Daisy May Cooper.

Prema istom izvoru, par je posjetio vidovnjakinju u pokušaju da pomogne Engleskoj da osvoji Euro, odnosno da "vrate nogomet kući".

- Nadamo se da mu je Chloe rekla da je vidjela da se 'nogomet vraća kući'. Želio je da mu pogleda u budućnost. Mnogi vrhunski igrači provode vrijeme radeći pozitivne vizualizacije prije utakmice u nadi da će to pomoći. Ako ih to opušta i čini da se osjećaju dobro, to može biti samo pozitivno - navodi izvor Suna.

Zvijezda Manchester CItyja ove je sezone po četvrti put zaredom osvojila naslov prvaka Engleske, a u sezoni je zabio 24 gola. Legenda rivala i bivši reprezentativac Wayne Rooney (38) toliko je bio oduševljen Fodenom da je savjetovao izbornika “gordi Albiona” Garetha Southgate da gradi momčad oko Engleza. 

Oni se nalade u skupini C s Dankom, Slovenijom i Srbijom, a prvenstvo otvaraju utakmicom protiv hrvatskih istočnih susjeda. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Jopazg 16.06.2024.

    Tipicni osmanlija.

  • Ante Portas 16.06.2024.

    Nasi su isli kod pape, nema razlike.

  • Puno volim Hrvatsku 16.06.2024.

    Opće okultne prakse – spiritistički mediji, gatanje iz dlana, pretkazivanje budućnosti, drugim riječima demonu otvaraš širom vrata, svoje duše. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare