To je to što me zanima!

Hajduk ukinuo komentare, na Bilićevoj presici jedno pitanje, a nema ni najave uoči Dinama!

Želja im je koliko-toliko sačuvati mir uoči derbija i spriječili daljnje turbulencije pa Gattuso neće imati presicu uoči Dinama. Kako bi izbjegli nove neugodnosti, tek će naknadno poslati medijima njegovu izjavu
Vidi originalni članak

Ljeto u Hajduku krenulo je u ambicioznom i euforičnom tonu angažmanom Gennara Gattusa i Ivana Rakitića, ali kratko je to trajalo. Negativna atmosfera i brojne turbulencije zamijenile su plamen euforije. Odlazak Ivana Perišića, ispadanje od Ružomberoka, manjak pojačanja pa potom i smjena Nikole Kalinića. A ljeto još kalendarski nije ni završilo. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Početak je sezone, a splitski klub već sada proživljava veliku krizu. I što je najgore, nakon Kalinićevog istupa, najmanje se priča o onome što bi trebalo biti najvažnije, a to je najveći hrvatski derbi. Hajduk u petak od 20 sati gostuje kod Dinama u 6. kolu HNL-a.

Gennaro Gattuso je u takvim okolnostima pripremao momčad za najveću utakmicu hrvatskog klupskog nogometa. Mnoge je zanimalo njegovo razmišljanje o cijeloj situaciji oko Kalinića, o odnosu s predsjednikom Bilićem, njegovom ostanku na klupi i jesu li se uspjeli fokusirati na utakmicu, no to nećemo saznati jer press konferencije neće biti!

Tako su odlučili u Hajduku. Želja im je koliko-toliko sačuvati mir uoči derbija i spriječili daljnje turbulencije. Kako bi izbjegli nove neugodnosti, tek će naknadno poslati medijima njegovu izjavu. Talijan će pred novinare stati u petak nakon utakmice.

Na Poljudu su rijetko kada preskakali press konferencije, a uoči derbija gotovo nikada. Još od korona virusa one su bile standardne. No, posljednjih tjedana pušu neki drugi vjetrovi i čini se da se Hajduk polako distancira i zatvara od javnosti te pokušava kontrolirati sve što izlazi iz kluba.

I nije ovo slučajnost. Nedavno je klub zabranio komentiranje objava na društvenim mrežama, a na jučerašnjoj press konferenciji svaki novinar imao je mogućnost postaviti tek jedno pitanje. Pa je i to jedan od razloga zašto je Bilić propustio odgovoriti na većinu optužbi koje je izrekao Kalinić. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mirocmrljic 12.09.2024.

    Pitanje:sto ako se pojavi grupa ljudi sa ozbiljnim kapitalom ali da ne zeli imati posla s famoznom udrugom i famoznim nadzornim odborom,bi li bilo moguce uci u vodenje kluba?

  • dinzag 12.09.2024.

    Gdje nam je Gabelić,smišlja tekstove.

  • KAJ DA 12.09.2024.

    Bravo Hajduče!!! Uvijek si bio i ostati ćeš najveći klub u Sjevernoj Koreji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare