To je to što me zanima!

Preokret na Poljudu: Ivan Jurić odustao od Hajduka?! U klubu su pristali na sve što je tražio...

Iako je Hajduk ispunio sve uvjete Ivanu Juriću, on se navodno u posljednji trenutak ipak odlučio povući iz posla trenera bijelih
Vidi originalni članak

Ovaj ponedjeljak Hajduk je trebao i službeno dobiti novog trenera, ističe rok koji je Nikola Kalinić dao Ivanu Juriću da pristane na ponudu da preuzme kormilo bijelih. A u međuvremenu su sve instance u klubu odradile svoj dio posla i dale zeleno svjetlo, no čini se da od velikog posla koji su iščekivali navijači neće biti ništa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivan Jurić neće, čini se, postati trener Hajduka. Nije sasvim jasno zašto, nije problem bio u nekom potezu iz kluba iako je Nadzorni odbor neobjašnjivo odugovlačio s odobrenjem ugovora, a i predsjednik Ivan Bilić mogao je brže složiti sve njegove stavke.

Kako doznaju 24sata, Hajduk je ispunio sve ili većinu Jurićevih zahtjeva, odluka je bila samo na Ivanu, ali pregovori su u nedjelju navečer propali. Moguće je da se Jurić predomislio nakon što je uvidio kakvi su mu igrači na raspolaganju i koliko će teško biti potući se za trofeje u Hrvatskoj i doći do grupne faze Konferencijske lige.

Prave razloge zna samo on, a vjerojatno će ih u nekom trenutku s javnosti podijeliti i klub koji je sad u jako nezavidnoj situaciji jer je ispucao i treću opciju nakon Portugalca Paula Souse i Talijana Gennara Gattusa.

Hajduk kreće s pripremama već idući tjedan, 19. lipnja, Bilić i Kalinić opet imaju vruć krumpir u ruci i moraju tražiti novu opciju. Jurić je završio epizodu s Torinom, a onu hajdučku, barem zasad, neće ni započinjati.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • njofra krivousti 10.06.2024.

    Narodni Jugoslovenski klub Hajduk

  • HRFiume 10.06.2024.

    Nova Uprava je do sada predstavila samo nove dresove. A ubrzo će predstaviti robota za iscrtavanje linija i novu robotsku pumpu za lopte.

  • HRFiume 10.06.2024.

    Neće naći trenera niti na Zavodu za zapošljavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare