To je to što me zanima!

Preokret na Poljudu! Gattuso priključio otpisane hajdukovce

Leon Dajaku i Yassine Benrahou počeli su pripreme s Hajdukom, ali zbog nesuglasica s trenerom napustili su iste i željeli otići. Sada su se stvari izgladile i obojica su vraćeni u momčad...
Vidi originalni članak

Yassine Benrahou (25) i Leon Dajaku (23) vraćeni su u prvu momčad Hajduka! Navedeni dvojac započeo je pripreme s "bilima" u Stobreču, ali došlo je do nesuglasica s trenerom, pa ih je Gattuso odstranio iz momčadi. Obojica su tražila odlazak, ali kako pravih ponuda nije bilo, razmirice s trenerom su riješili i vraćeni su u prvu momčad Splićana.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Benrahou je stigao u Split iz druge francuske lige u siječnju 2023. i na početku se pokazao kao igrač s brojim kvalitetama koje bi mogle pomoći momčadi. Pod vodstvom Ivana Leke stabilizirao se kao prvotimac, ali s vremenom su "pale" i njegove izvedbe, pa je prošle sezone "plesao" po rubu prvog i drugog sastava. U sezoni 2023/24. odigrao je 30 utakmica i zabio četiri gola, uz četiri asistencije. 

Dajaku je u Hajduk stigao iz engleskog Sunderlanda prošlog ljeta i to kao igrač koji je prošao omladinsku školu Stuttgarta. Očekivalo se da bi mogao pokazati raskoš talenta koja ga je krasila u mlađim danima, ali u Hajduku se nije do kraja iskazao. Prošle je sezone odigrao 26 utakmica i zabio četiri gola, uz tri asistencije. 

Hajduk u 4. kolu HNL-a igra protiv Istre 1961 u nedjelju, ali spomenuti dvojac vjerojatno neće konkurirati za taj susret, već će čekati šansu u budućnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Fritula 24.08.2024.

    Ovo je katastrofa, tako se ne vodi ni županijski ligaš. Hajduk je institucija, najveći sportski brend u Hrvatskoj, i to neznalice ne znaju iskoristiti da stvore klub kakav je bio nekada, a bio je Europski gigant.

  • mars7 24.08.2024.

    Greska sta ih vracaju nisu nista napravili

  • Pra&vica 24.08.2024.

    Ima li kraja ovoj tragikomediji u Hajduku ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare