To je to što me zanima!

Premija u ćevapima: Repeša je košarkaše nagradio roštiljem

ZASLUŽILI SU Na meniju su bili ćevapi, pljeskavice i ostale delikatese s roštilja, a naši su se košarkaši na kraju zasladili palačinkama. Svi su bili itekako zadovoljni
Vidi originalni članak

Hrvatski su se košarkaši malo zasitili hotelske hrane pa ih je izbornik Jasmin Repeša nakon pobjede protiv Finske u četvrtak odveo na malo drukčiju večeru.

Zamolio je Jasko slovenske domaćine da mu preporuče najbolji roštilj u Ljubljani, a oni su naše košarkaše poslali u zavučeni restoran na periferiji grada koji im je, barem nakratko, dao osjećaj seoskog turizma. Bila je to svojevrsna nagrada za petu uzastopnu, a ujedno i najuvjerljiviju pobjedu na Eurobasketu, te svojevrsni teambuilding. U stručnom stožeru naše reprezentacije kažu kako bi na roštilj otišli neovisno o rezultatu utakmice s Fincima, no nakon uvjerljive pobjede objed je zasigurno bio slasniji.

S obzirom na rani termin utakmice, to nije bila prava večera, ali baš zato su se i igrači i cijeli stožer reprezentacije mogli pošteno najesti. Osim ćevapa, pljeskavica i ostalih delikatesa s roštilja, na meniju su bile i palačinke. Igrači su bili izuzetno zadovoljni slasnim obrokom, koji su itekako zaslužili.


- To je to za danas. Možete još u hotelu popiti jogurt - preporučio im je izbornik Repeša.

Bila je to izvrsna priprema za današnju utakmicu s Talijanima (Ljubljana, 14.30 sati).

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ponosnihrvat 14.09.2013.

    sad sam ljubomoran jer nisam dugo jeo ćevape :)

  • Molo66 14.09.2013.

    Nema do mesa, tako treba. A sada puni snage, idemo demolirati Talijane. Zicer, 400 kn na nas.

  • choopo 14.09.2013.

    Ne mogu se oteti dojmu da Hrvatska igra uglavnom u 14:30.

Komentiraj...
Vidi sve komentare