To je to što me zanima!

Preko Dinama pa do španjolske 'desetke'! Olmo najavio: 'Ako osvojimo Euro, obojit ću kosu'

Nadam se da idemo do kraja, osjećam se vrlo dobro. Voljan sam pomoći u svemu što trener kaže, bilo na terenu ili izvan njega. Naravno da želim igrati, ali morate pomagati i iz druge situacije, objasnio je Olmo
Vidi originalni članak

Prije deset je godina stigao u Dinamo iz velike Barcelone, a tu je krenuo nevjerojatni uspon prema vrhu. Dani Olmo (26) danas je broj deset španjolske nogometne reprezentacije i žele ga mnogi europski velikani, a pred njim je četvrtfinale Europskog prvenstva koje igra protiv Njemačke.

SPREMA ROŠADE U CITYJU Guardiola na desetki vidi Olma jer su mu dva igrača preskupa: Evo koliko će dobiti Dinamo

Mučila ga je ozljeda prije velikog natjecanja, ali u Njemačkoj iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje. A i već četiri godine igra u Bundesligi nakon što je otišao iz Dinama. A upitale su ga kolege iz Marce osjeća li se cjenjenijim u Njemačkoj nego u Španjolskoj.

POGLEDAJTE VIDEO: "Vatreni" se vratili s Eura

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne osjećam se tako. Ovdje me možda više poznaju jer nisam igrao u španjolskoj ligi kao senior. Tamo me vide samo s reprezentacijom ,ali uopće se ne osjećam podcijenjeno - objasnio je pa se osvrnuo na nadolazeću utakmicu: 

- Nadam se da idemo do kraja, osjećam se vrlo dobro. Voljan sam pomoći u svemu što trener kaže, bilo na terenu ili izvan njega. Naravno da želim igrati, ali morate pomagati i iz druge situacije. Nijemcima je gotovo obveza osvojiti Euro jer igraju kod kuće, ali mi ćemo napraviti svoje - objasnio je. 

A bivši nogometaš Dinama ima i posebne planove za slavlje ako 'furija' osvoji Euro.

ŠPANJOLSKA - GRUZIJA 4-1 VIDEO Olmo zabio krasan gol u golijadi. Pogledajte svih pet

- Razgovarali smo o tome pod tušem, mislim da ću se ošišati za početak, možda i obojiti kosu. I s prijateljima sam pričao o tome neki dan, nisam se još odlučio za boju, otvoren sam za raspravu - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Puno volim Hrvatsku 05.07.2024.

    A ja si budem na kruh namazal Lino Ladu.

  • TVP 04.07.2024.

    Pristojan i kulturan sportaš. Bravo.

  • edo0308 04.07.2024.

    Naš Dinamovac💙💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare