To je to što me zanima!

Predstavljen novi trener Splita; Rađa: Možemo krenuti od nule

Na novom smo početku, momčad je kombinirana od iskusnih i mladih igrača i zadatak je da isprofiliramo igrače na koje ćemo se moći osloniti, kaže Ivica Skelin
Vidi originalni članak

Nakon devet godina rada u Belgiji i Nizozemskoj na Gripe se vratio Ivica Skelin kojem je dobrodošlicu zaželio prvi čovjek struke Dino Rađa. 

- Najprije bih se zahvalio Ivici Buriću na svemu što je napravio u proteklom razdoblju, a za Skelina smo se odlučili zato što ga dobro poznamo. Ispekao je zanat u inozemstvu i u ovom je trenutku za nas najbolje rješenje. Ugovor smo potpisali do kraja godine s opcijom produženja i mogu reći da nakon dugo vremena klub prvi put može startati od nule, nema više kostura iz ormara. Igrači i zaposlenici redovito dobivaju plaće i napokon možemo početi raditi da bi se vratili na staze stare slave - rekao je Rađa.

Skelin je dodao kako ima dosta iskustva, da je bolji trener no prije 10 godina te da se vraća kući u svoj klub.

- Svima nama je veliki izazov i odgovornost biti trener u svom klubu. Na novom smo početku, momčad je kombinirana od iskusnih i mladih igrača i zadatak je da isprofiliramo igrače na koje ćemo se moći u budućnosti osloniti. 

Već sutra 'žute' očekuje gostovanje kod GKK Šibenika. Iako je bilo najava da bi momčad mogao voditi netko od pomoćnika, Skelin je to demantirao.

- Ja sam pristalica da trener mora što prije preuzeti momčad, a ne čekati da netko to radi umjesto njega jer je to gubitak vremena. Neće nam biti lako, ali moramo krenuti od starta ozbiljno i svima pokazati koji su naši ciljevi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • napoleonov sin 06.11.2015.

    split je gotov za sva vremena,nekoć legendarni klub

  • 06.11.2015.

    Jel to Radji Asad pomocni trener? Haha isti Asad

Komentiraj...
Vidi sve komentare