To je to što me zanima!

Predsjednik UFC-a: Mirko Filipović nas je prevario!

Filipovićev povratak u američki UFC nije trajao dugo. Nakon što je pobijedio Al-Turka Cro Cop je potpisao novi ugovor s japanskim Dreamom
Vidi originalni članak

Nije li to prljavo?! Govorio je nešto o ponosu i časti, a zapravo odigrao totalno suprotno. Napričao mi je laži da se želi boriti za titulu i onda me ovako šokirao, ogorčen je u subotu negdje oko ponoći bio Dana White, predsjednik UFC-a, nakon što je saznao da je Mirko Filipović nakon pobjede protiv Al-Turka potpisao trogodišnji ugovor s japanskim Dreamom.
Cro Cop prvo je pobrao ovacije. I to gotovo 20.000 ljudi u kölnskoj Areni. Za dvije i pol minute poslao je londonskog Libanonca “u mirovinu”, a pomogao je i pomalo atipični potez - prst u oko! Mirko je to kratko prokomentirao:
- Bila je to čista slučajnost!
Ali, da nešto nije u redu uočilo se na tradicionalnoj konferenciji za novinare. Na kojoj se Mirko - nije pojavio.
- Prvi put u životu dogovorio sam borbu telefonom. I on me prevario. Obećao mi je još tri borbe, ali nije održao riječ. I mene je ubo u oko! - bjesnio je predsjednik koji će teško ikad više potpisati neki ugovor s hrvatskim borcem.
U nedjelju oko 8.30 sati Mirko je već sletio na zagrebački Pleso.
- Oko 94,4 posto je izgledno da sljedeće nastupe imam za japanski Dream - rekao je naš borac iz Privlake.
Do kraja godine Mirko bi trebao imati tri borbe u Aziji.
- Uskoro ću napuniti 35 godina i jednostavno nemam više vremena. Sanirao sam ozljede i sada želim što više nastupati. U UFC-u bi razmaci između borbi bili predugački - zaključio je Cro Cop na zagrebačkom aerodromu.
Uzet će pauzu od nekoliko dana i tada opet prionuti poslu. Pripremat će se Mirko za nove izazove, kako stvari stoje, one - japanske. Jer ima 35 godina i ne želi više  čekati...

LUČIĆ: IZNENAĐEN SAM! NISAM TO ZNAO
Mirkov povratak bio je sjajan. Mnogi su ga otpisali, ali on im je odgovorio na najbolji način, rekao je Zvonimir Lučić.
Menadžer Cro Copa iznenadio se na informaciju o navodnom trogodišnjem ugovoru s japanskim Dreamom:
- Što? To je za mene prvi glas! Ništa o tome ne znam i o tome ne mogu ništa reći.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Konos Lee 15.06.2009.

    Koje ste vi P ederčine, ako imalo znate nešto o borbi, i o nekoj osnovnoj fizici, onda ćete vidjeti da "prst u oko" nije bio namjeran!!! Bravo Mirko, idemo dalje..na Fijodora!!!

  • user_36905 15.06.2009.

    vidim da i tu ima papačina koji misle se kuže

  • user_36905 15.06.2009.

    Bravo Mirko dobra borba ,pa naravno da če se lovit za \"prst u oko\" koji nije utjecao na daljnji tjek borbe jer je tip bio vidno u banani prije toga od kombinacije udaraca u glavu,Mirko je opet pokazao da je i vrhunski boksač između ostalog, a ovi u UFCu nek plate za dobre borce,što prije druga borba care.

Komentiraj...
Vidi sve komentare