To je to što me zanima!

Predsjednik Rijeke: O treneru ne želim pričati. Samo me nemojte pitati glupa pitanja

Dinamo je zaslužio duplu krunu. Da, izjavio sam da smo bolji, pa neću reći dan prije utakmice da smo lošiji! Idemo dalje, zadovoljan sam sezonom, rekao je predsjednik Rijeke
Vidi originalni članak

Prije 12 godina Damir Mišković došao je na čelo Rijeke i od tada je krenulo pisanje povijesti kluba s Kvarnera. Lansirao ga je u vrh hrvatskog nogometa, kao i u Europu. Klub je pod njegovom palicom osvojio četiri Kupa i naslov prvaka 2017. godine, nekoliko puta igrao grupnu fazu Europske lige...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove sezone su Riječani bili u igri za dvostruku krunu i ponavljanje čudesne 2017. godine, ali su se raspali u završnici sezone i ostali bez ičega. Prvo im je Dinamo ispred nosa preoteo naslov prvaka, a potom ih je razbio na Rujevici i osvojio Kup.

Utučeni su bili igrači Rijeke nakon poraza na krcatoj Rujevici. Nekima je ovo možda bila i posljednja utakmica jer veliki interes vlada za glavnim zvijezdama. Željko Sopić bio je razočaran, ali predsjednik Mišković je itekako zadovoljan sezonom. 

- Dinamo je zaslužio duplu krunu. Da, izjavio sam da smo bolji, pa neću reći dan prije utakmice da smo lošiji! Idemo dalje, zadovoljan sam sezonom. Ja ne bih unaprijed potpisao da mi je ovo netko ponudio prije godinu dana. Imamo dobru momčad i pokazali smo to, drugi smo, Dinamo je bolji, pokazao je to u svim utakmicama. Najbolja naša ekipa su navijači, svih ovih godina. Tužan jesam, razočaran nisam, dali su sve od sebe - rekao je Mišković za RTL. 

Predsjednik Rijeke nije htio komentirati sudbinu trenera Sopića, kao ni sudbine igrača. 

- O treneru ne želim pričati, a igrači za novu sezonu... nije vrijeme ni mjesto, nemojte me pitati glupa pitanja da ne moram glupo odgovarati.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • imaš alfa,beta,gama... 23.05.2024.

    Pa gledajtee...(kak bi rekao bahati Sopić)

  • 22.05.2024.

    Samo naprijed Miško, sezona odlična. Naravno da je mali žal, ali to ne može poništiti sve dobro ove sezone. Možemo biti ponosni. Zadržati trenera, sjajan čovjek i trener. Dugo nismo igrali ovakav nogomet kao ove sezone, obavit prelazni rok i idemo u grupe Euro lige. Što bi rekli u Osijeku i Hajduku, koji imaju višestruko veće budžete....Pustimo nerealne "navijače" , takvi sve znaju. Prije finala kupa mene je jedan uvjeravao da je čuo s tri strane za dogovor Dinamu prvenstvo, Rijeci kup....Eto, sve sami znalci...FF.

  • opušteno2 22.05.2024.

    Di je Sopic za trenera o čemu mi pričamo.Za Sopu je i Lokomotiva prevelik zalogaj.nema on kapacitet

Komentiraj...
Vidi sve komentare