To je to što me zanima!

PPD Zagreb doveo dvostrukog prvaka Europe! Stigao Dibirov

Vardar neće igrati u Europi iduće sezone i bilo je teško za očekivati da će zadržati ponajbolje lijevo krilo proteklog desetljeća. Priliku su iskoristili 'plinari' i doveli senzacionalno pojačanje
Vidi originalni članak

Ono što se proteklih tjedana nagađalo po medijima danas je dobilo i službenu potvrdu: PPD Zagreb doveo je opako pojačanje na poziciji lijevog krila i popunio prazno mjesto poslije odlaska Davida Mandića, a riječ je o trofejnom ruskom rukometašu Timuru Dibirovu (38).

POGLEDAJTE VIDEO: Kako su Našičani slavili Final Four

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vijest je potvrdio i zagrebački klub na službenim stranicama pa je nakon Crnogorca Vuke Borozana, Slovenca Aljaža Panjtara i Srbina Milana Milića dres najtrofejnijeg hrvatskog kluba odjenuo i proslavljeni bivši reprezentativac Rusije.

- Dvostruki prvak Europe sa makedonskim Vardarom dolazi nam na poziciju lijevog krila gdje će mu konkurenciju praviti povremeni hrvatski reprezentativac Davor Ćavar i netom pristigli dvostruki prvi strijelac Paket24 Premijer lige Gabriel Buvinić - stoji u objavi PPD Zagreba.

Plinari slažu momčad, a pošto Vardar neće igrati u Europi iduće sezone bilo je teško za očekivati da će zadržati ponajbolje lijevo krilo proteklog desetljeća. Priliku je iskoristio PPD i dogovorio suradnju na jednu godinu.

PREGOVORI TRAJU To bi tek odjeknulo: PPD Zagreb dovodi još jednu zvijezdu?!

- Jako sam sretan što dolazim u Zagreb, klub bogate povijesti i klub iz čijih su redova iznikla brojna velika imena hrvatskog i europskog rukometa. Očekujem velike stvari u Zagrebu, znam da ću davati sve od sebe na svakom treningu i utakmici i mislim da zajedno možemo ostvariti dobre rezultate. S nekim igračima sam igrao ranije, poput Borozana i Čupića, protiv nekih sam se također nadmetao, a neke ću tek upoznati. Smatram da je roster Zagreba dobro posložen i da je idealan spoj mladosti i iskustva. Mislim da naša ekipa ima što za dokazati i da ćemo mnoge ove sezone ugodno iznenaditi - rekao je Timur Dibirov.

Dibirov je samo jedan u nizu rukometaša koji su otišli iz Skoplja. Pavel Andrejev, Gilberto Duarte, Božo Anđelić, Nejc Cehte... Kapetan Stojanče Stoilov, pak, odabrao je ostati kapetan broda...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hakan Šukur 18.07.2022.

    a boze dragi....ovaj je tinejđer za petra grašu

  • robluc 18.07.2022.

    ja mislio ima jedno 25-30 godina oni doveli dedu pred penziju

  • greenday 18.07.2022.

    Odma lupit sankcije PPD-u zbog podržavanja ruske invazije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare