To je to što me zanima!

Potpuna ludnica u Neuruppinu: Navijači prekidali trening kako bi se fotografirali s Modrićem!

Naši igrači bili su prilično zbunjeni, 'vatreni' nisu navikli da im hrvatski navijači prekidaju treninge. A zbog upada fanova pune ruke posla imali su zaštitari i lokalna policija...
Vidi originalni članak

"Vatreni" su u Neuruppinu odradili otvoreni trening, na terenu lokalnog šestoligaša MSV 1919 Neuruppin vladala je prava ludnica. Na tribinama se smjestilo oko 5000 tisuća navijača, pjevale su se hrvatske pjesme, vijorile hrvatske zastave. Na kraju su "vatreni" zaigrali s pionirima lokalnog kluba, uživali u druženju s malenim nogometašima. Ali bilo je i problema...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luka Modrić odavno je planetarna zvijezda, to se vidjelo i na današnjem treningu. Zbog kapetana "vatrenih" dvaput se prekidao trening, dio navijača nije mogao pričekati kraj treninga, pa su neki tinejdžeri u dva navrata utrčali na travnjak, prekidali "vatrene" usred akcija, sve kako bi dobili svoj "selfie" s nogometašem Real Madrida.

Vidjelo se i kako su naši igrači u tim trenucima bili prilično zbunjeni, nisu navikli da im gledatelji prekidaju treninge, na neki način i remete pripreme za veliko natjecanje. I da navijače usred treninga po terenu hvata osiguranje i lokalna policija.

Na kraju je sve dobro prošlo, "vatreni" su ostali mirni, podijelili mnoštvo slika i autograma, na koncu odradili prvi trening u Neuruppinu. Zlatko Dalić sad će do subote i otvaranja Europskog prvenstva protiv Španjolaca "zaključati" svoje igrače, dečkima sljedećih dana treba potpuni mir.

Naši su reprezentativci od početka priprema raštrkani zbog brojnih obveza, snimale su se reklame, odrađivale obveze prema Uefi, "vatreni" su bili kod predsjednika Zorana Milanovića i pape Franje, u posjet im je došao i premijer Andrej Plenković. E sad je dosta s cirkusom, dosta je naslikavanja i druženja, fokus pod hitno treba prebaciti na Španjolsku.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kockasti_2 11.06.2024.

    Ovo nisu nasa djeca. Nekulturna su, sto nekaznite njihove roditelje ?

  • strmi007 11.06.2024.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!

  • Nabocana do bola 11.06.2024.

    doce oni kuci popravt zube i malo pojest kuhanog nakon nekog vremena nek se vesele sad a stas

Komentiraj...
Vidi sve komentare