To je to što me zanima!

Poslušnici koji klimaju glavom nemaju hrabrost reći Jakobušiću da vodi klub u krivom smjeru...

Petogodišnji ugovor Livaji, najave gradnje kampa u Trogiru, obnove Starog placa ili osvajanja europskih trofeja nisu ništa drugo nego bacanje prašine u oči, sklanjanje fokusa sa stvarnih problema...
Vidi originalni članak

Remi na Šubićevcu bila je kap koja je prelila čašu strpljenja navijača Hajduka. Čak ne toliko ni sam remi i gubitak dva boda, koliko način na koji se sve odvilo. Porazno je bilo gledati kako se najskuplja momčad u novijoj povijesti Hajduka, momčad koja je najavljivala iskorak u ovoj sezoni, u zadnjih dvadesetak minuta grčevito brani i zatvara utakmicu te otezanjem igre pokušava obraniti prednost od jednoga gola protiv Šibenika.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • zivkobabic 13.09.2022.

    Kada se bude znao vlasnik Hajduka onda možemo govoriti o prvom mjestu ligi prvaka, a dotle možemo mjenjati 100 trenera i od tog neće biti ništa.

  • staritamburaš 12.09.2022.

    Hajduk je u krizi i to velikoj i to nije sporno. Bit će i dalje sve dok nesposobnjakovići vode klub. Ali to ne opravdava mazohiste da se tome raduju. Ovakvu situaciju poklonici (no ne i pravi navijači) Dinama doživljavaju sa nevjerojatnim uživanjem, umjesto da kao pravi poklonici sporta, ako ništa više, zažele Hajduku da se izvuče iz ovog gliba. A što se tiče čačića, pitao bih se gdje bi bio da mu nije Oršića, koji mu čini pola ekipe. Toliko i pokušajmo dati Hajduku podršku da prevlada krizu.

  • pipolino 11.09.2022.

    Članak iz 24 sata, lijepo opisuje Hajduk.Prijepočetka prvenstva, plan je bo borba za 3 trofej! Zamisli tri, u u Hrvatskoj se igraju samo dva natjecanja, prvenstvo i kup. Znači, treći trofej je bio europski. Nakon mjesec dana, u Europi ih nigdje neme. u prvenstvu ih nigdje nema. Još im je preostao Kup, kpji mogu osvojiti samo uz maqđioničare. To sve je obečao, predsjednik "obećanko" Jakobušić. Kao navijaču najvećeg kluba u povjesti Hrvatske, a to je Dinamo, želim tome vaterpolisti i njegovim skutonošama Nikoličiosu i Dambrauskasu, da ostanu u toj klupskoj tugi sa juga još barem 10 godina. To im zvaći borba za 3-4-5-6 mjesto sa Lokomotivom.Goricom,Slavenom,Istrom i isto tako velikim klubovima , kao što su Osijek i Rijeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare