To je to što me zanima!

Posljednji obračun: Bryantova "škola košarke" za LeBrona

Kobe okrenut leđima, čuva ga LeBron. Zvijezda Lakersa zabija i diže dvoranu na noge. Bio je to posljednji dvoboj NBA velikana uoči Bryantovog odlaska u penziju
Vidi originalni članak

Los Angeles Lakersi dočekali su Cleveland Cavalierse. Bilo je to više od utakmice, posljednji dvoboj velikana Kobea Bryanta i LeBrona Jamesa. 

Cavsi su slavili 120-108, a Kobe je stisnuo zube i igrao ga muči ozlijeđeno rame. Ne samo da je igrao, s 37 na leđima zabio je 26 koševa, LeBron je ostao na 24, a u jednoj akciji Kobe je pokazao zašto je jedan od najvećih. 

Okrenut leđima od koša, Kobea je čuvao upravo LeBron. Sjajna "finta" i polaganje digli su dvoranu na noge. Ili kako to Amerikanci vole reći, Kobeova "škola košarke".

- Da barem igram protiv njega svaku večer. Osjećaj kada igrate protiv jednog od najvećih je neopisiv. To je to što nas pokreće. Siguran sam da je dao sve od sebe večeras, kao i ja - rekao je LeBron James.

Cijela dvorana ustala je na noge kad je Bryant kraj Lebrona.

- Bilo je zabavno. Uživam igrati protiv njega jer je fizički tako velik i jak. Ne mogu reći da mi je rival, jednostavno mi je previše drag - dodao je Bryant.

Kobe i LeBron međusobno su igrali 22 puta. James je uspješniji sa 16 pobjeda. Od 2007. godine pa sve do lanjskog NBA finala uvijek se jedan od njih borio za NBA prsten, ali nikad ih nismo imali čast gledati u međusobnom dvoboju u finalu.  

Pobjedničku momčad Cavsa predvodio je Irving s 26 koševa, LeBron je zabio 24, a Frye 21. Kod Lakersa Kobe je s 26 koševa bio najbolji strijelac. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • debelman 11.03.2016.

    Kobe ima vise estetike, dok je james kompletniji i ujedno kvalitetniji igrac. Mozda bi ga Kobe dobio 1v1, ali James da igra u bilo kojoj ekipi u NBA-u bi odveo u borbu za titulu. To se na vrhuncu Kobeve karijere ne moze reci.

  • kodstopppppppa 11.03.2016.

    ===================================================== Besplatne sportske prognoze, listić postavljen na blogu http://kodstopa.blogspot.hr/ Pretplatite se (besplatno) emailom i sve listiće primajte na vlastiti email svakim danom između 13h i 15h (najčešće oko 13:10) =====================================================

  • dragecKc 11.03.2016.

    Kobe je stisnuo zube i igrao ga muči ozlijeđeno rame....super rečenica

Komentiraj...
Vidi sve komentare