To je to što me zanima!

VIDEO Ronaldo zabio sjajan gol u uvjerljivoj pobjedi Portugala

Portugal je uvjerljivo pobijedio reprezentaciju Irske 3-0 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred Euro. Dva gol postigao je Cristiano Ronaldo, a posebno impresivan bio je prvi
Vidi originalni članak

Portugalska nogometna reprezentacija u posljednjoj je pripremnoj utakmici pred nastup na Euro na domaćem terenu u Aveiru svladala Irsku sa 3-0 (1-0). Prvi gol na utakmici postigao je Joao Felix (18), dok je u nastavku dva puta suparničku mrežu zatresao 39-godišnji Cristiano Ronaldo (50, 60).

S ta dva gola Ronaldo je dodatno popravio svoj rekord po broju pogodaka za nacionalnu selekciju, sada je na njih 130 i to u također rekordnih 207 nastupa. Golove možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugal će na EURU igrati u skupini F, prvi suparnik bit će mu Češka 18. lipnja. Slijedi susret protiv Turske 22. lipnja, dok će u 3. kolu igrati protiv Gruzije 26. lipnja. 

SMIJEH, ALI I OZBILJAN RAD VIDEO Na treningu 'vatrenih' nikad nije dosadno! Dio igrača morao je 'pumpati' sklekove... SIPAO POHVALE Portugalski izbornik: Hrvatska je igrala fantastično! Nema puno takvih reprezentacija...

Nogometna reprezentacija Ukrajine u svom je posljednjem pripremnom susretu pred nastup na Euro u Kišinjevu svladala domaću Moldaviju sa 4-0 (2-0). Strijelci za Ukrajinu bili su Jaremčuk (2), Cigankov (43), Dovbik (49) i Sudakov (54). Ukrajina će na EURU igrati u skupini E, prvi suparnik će joj 17. lipnja biti Rumunjska, slijedi dvoboj protiv Slovačke 21. lipnja, dok će u posljednjem kolu u skupini odmjeriti snage s Belgijom 26. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lucky edy 12.06.2024.

    Stavio 100 eura da će Portugal biti prvak!

  • Čika Darac 12.06.2024.

    Kićo Ronaldo je opet pošpricao Messijeve fan-boyse i pokazao svima tko je “tata” ove igre. Jednostavno = GOAT! 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare