To je to što me zanima!

Poraz za porazom: João Cancelo ipak neće pojačati Barcelonu?

Felix i Sergi Roberto su već otišli, spominje se odlazak i Gündogana, a upitna je budućnost mladog Vitora Roquea. Stigao je samo Dani Olmo, dok je transfer Nice Williamsa propao i neće se dogoditi ovog ljeta...
Vidi originalni članak

Velike najave imala je Barcelona uoči prijelaznog roka, koji se na kraju pretvara u pravu katastrofu. Nakon što je Nico Williams (22) odlučio ostati u Athleticu barem još jednu sezonu, sada je jasno da ni João Cancelo (30) neće braniti boje Katalonaca iduće sezone. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalac je prošlu sezonu proveo na posudbi u Kataloniji, ali Barcelona ne misli otkupiti njegov ugovor za 20 milijuna eura, dok nova posudba (zasad) nije opcija. Kako ga Pep Guardiola ne želi natrag u Manchester Cityju, pojavila se ponuda iz Saudijske Arabije čiji Al Hilal želi dovesti Cancela. Fabrizio Romano potvrdio je da su pregovori u tijeku. 

Trener saudijskog kluba je Portugalac Jorge Jesus koji želi Cancela, a u slučaju transfera, desni bek momčadi Saud Abdulhamid mogao bi prijeći u Romu koja je zainteresirana. 

Barcelona je u odnosu na lani slabija za odlaske Felixa i Sergi Roberta, nagađa se i o odlasku Gündoğana, a stigao je samo Dani Olmo. Nakon neuspjeha s dovođenjem Nice Williamsa i neizvjesne budućnosti Vitora Roquea, čini se da joj i Cancelo klizi iz ruku...

Prošle je sezone Cancelo odigrao 42 utakmice i zabio četiri gola, uz pet asistencija. Unatoč svim problemima, Barcelona je u La Ligu krenula gostujućom pobjedom u Valenciji 2-1. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Space Burek 22.08.2024.

    Poraz za porazom? Jedini poraz je odlazak Gunda ali pitanje je zašto je otišao. Uhvatili su ga kako priča sa Gulerom tj. kako pljuje jednog od suigrača a već je imao problema kada je kenjao po Arauju prošle sezone. Nico i Cancelo su dobili ponude koje im Barca nije mogla dati i to je to. Nico će se sada boriti za Europu i zaraditi koji milijun više umjesto da igra LP i čeka još jači ugovor u budućnosti.

  • ALLinONE!!! 22.08.2024.

    Od svih nabrojanih jedino treba žaliti za Gundoganom, a najveći problem Barce je što im veliki broj igrača igra po španjolskim reprezentativnim selekcijama, koje gotovo uvijek dolaze do kraja i igrači su umorni i istrošeni, te skloni ozljeđivanjima

  • ALLinONE!!! 22.08.2024.

    Barcelona je oslabljena odlaskom Sergia Roberta 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare