To je to što me zanima!

Popularna nogometašica ljutita: 'Dečko i ja igramo za isti klub, a on zarađuje čak 100 puta više!'

Alisha Lehmann požalila se nakon što je ovog ljeta zajedno s dečkom Douglasom Luizom napravila transfer iz Aston Ville u Juventus. Njegov transfer bio je 'težak' 50 milijuna eura, njezin 60.000 eura
Vidi originalni članak

Nogometašica Alisha Lehmann (25) ovog je ljeta napravila transfer iz engleskog prvoligaša Aston Ville u talijanski Juventus, baš kao i njezin dečko Douglas Luiz (26) za kojeg je 'stara dama' izdvojila čak 50 milijuna eura, ali i poslala dva igrača na Otok.

Prema pisanju talijanskih novina La Repubblica, Lehmann je isti transfer napravila za slabašnu odštetu od 60.000 eura, zbog čega je razočarana i frustrirana.

TKO JE ALISHA LEHMANN? Bila je u vezi sa suigračicom pa izjavila: Muškarci nas dolaze gledati jer maštaju o seksu... UVJET ZA DOLAZAK Juventus ispunio želju zvijezdi i u klub doveo atraktivnu igračicu

- Često nakon treninga Douglasu komentiram kako to nije pošteno. Nas dvoje radimo isti posao, ali on zarađuje nekoliko stotina tisuća puta više nego ja! To utječe na mene kao ženu - rekla je švicarska reprezentativka.

Lehmann i Luiz jedan su od najpoznatijih ljubavnih parova u nogometu, a Alisha je nakon transfera u Juventus rekla kako živi svoj san i kako je jako sretna što je mogla zajedno s dečkom otiću u novi klub. Švicarka vjeruje kako će trebati još puno vremena prije nego što će nogometašice zarađivati svote koje su usporedive s nogometašima.

NAVIJAČI ODUŠEVLJENI FOTO Atraktivna nogometašica osvojila prvi trofej u Juventusu: 'Ti si naša najbolja igračica'

Švicarsku nogometašicu na Instagramu prati više od 16 milijuna ljudi, a svoj marketinški potencijal iskoristila je i postala prva ženska sportašica koju je potpisao poznati brend energetskog pića influencera Logana Paula i KSI-ja.

S Luizom je 'prohodala' 2021. godine, ali su prekinuli u studenom 2022. Ove su godine obnovili svoju vezu i tvrde kako su sretniji nego ikad prije.

Alisha je u dvije utakmice za Juventus zabila gol, dok se Luiz još uvijek uhodava u novu momčad. U prve tri utakmice Serie A ulazio je s klupe, dok je u remiju (0-0) protiv Empolija igrao do 67. minute.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • atas 42 17.09.2024.

    Ali gleda ga 1000 puta više ljudi,tak da je i preplačena.

  • Ambra2023 17.09.2024.

    Jako bi se iznenadili o negledanosti zenskog nogometa. U Parizu na finalu je bio pun stadion. 50 000 ljudi. Koliko će teško vas Dinamo vidjeti. Kako znam? Bila sam. Hrvatska mi nije alfa i omega svijeta.

  • Ambra2023 17.09.2024.

    Ovi komentari su toliko sovinisticki da nemam komentari na to! Muški su prvi za to da žene budu jednako kažnjene kad su u pitanju kriminalna djela ili odlazak u vojsku jer smo "ravnopravni". A kad su u pitanju plaće, onda nam je dovoljno 1000 puta manje. Nadam se da nemate kćeri...

Komentiraj...
Vidi sve komentare